Πρώην "Survivors" σε σχολεία, γυμναστήρια, camps και κλαμπ- Πώς εξαργυρώνεται η δημοσιότητα

Παίκτες λαμβάνουν από 800 έως 1.000 ευρώ για να φωτογραφηθούν με θαυμαστές τους

Πρώην "Survivors" σε σχολεία, γυμναστήρια, camps και κλαμ

Μπορεί να έχουν αποχωρήσει από το πολύ δημοφιλές ριάλιτι Survivor, όμως ήδη εξαργυρώνουν την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητά τους, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Ο λόγος για παίκτες που έγιναν γνωστοί μέσω του Survivor, που αγαπήθηκαν από τον κόσμο και που τώρα εισπράττουν την αγάπη αυτή σε εξώφυλλα, εμφανίσεις κι επιταγές.

Σχολικά πάρτι με θέμα «Survivor» και special guests πρώην «Μαχητές», ανταγωνισμός «Μπλε» και «Κόκκινης» ομάδας, εκθέσεις σχολικές πάνω στο αγαπημένο ριάλιτι… Τα πλοκάμια του Survivor είναι παντού. Και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι παίκτες που βρίσκονται στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο ήδη έχουν deal με εκπομπές, εξώφυλλα, διαφημίσεις προϊόντων (με το αζημίωτο) στα social media, εμφανίσεις σε πάρτι κι εκδηλώσεις, ομιλίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και διοργάνωση camp βασισμένου στο ριάλιτι της καρδιάς του κοινού.

Σε σχολείο της Κρήτης, καθηγητές ζήτησαν από τους μαθητές να περιγράψουν σε έκθεσή τους το φαινόμενο “Survivor” και τις κοινωνικές του προεκτάσεις, με τους γονείς να αντιδρούν και να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους. Επιπλέον, σε άλλο σχολείο, σε δημοτικό στην Πάτρα αυτή τη φορά, οι πρώην «Μαχητές» Ελένη Δάρρα και Πάνος Αργιανίδης ήταν προσκεκλημένοι στην τελετή λήξης του σχολικού έτους, που διοργάνωνε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Ο δε Αργιανίδης «πόσταρε» στα social media του την αφίσα, εγείροντας τέτοιες αντιδράσεις από γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες που το σχολείο αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκδήλωση και οι δυο «Μαχητές» να βγουν δημόσια και να απολογηθούν, λέγοντας ότι θα συμμετείχαν «για να χαρούν τα παιδιά και να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό» κι ότι με την ακύρωση του event, τα παιδιά «στενοχωρήθηκαν».

Πληροφορίες, ακόμα, που επικαλείται το δημοσίευμα, θέλουν παίκτες να διαφημίζουν στα προφίλ τους στα social media συγκεκριμένα προϊόντα, όπως μπλουζάκια ή laptop, λαμβάνοντας 500 ευρώ για κάθε «ποστάρισμα» στο οποίο –φυσικά- αναφέρεται και η μάρκα, να λαμβάνουν 800 με 1.000 ευρώ για μια εμφάνιση σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και να φωτογραφηθούν με τους θαμώνες και να μοιράσει αυτόγραφα και να διδάσκουν σε γυμναστήρια και camps, κερδίζοντας μέχρι και 4.000 ευρώ το μήνα! Και να σκεφτεί κανείς ότι οι πιο δημοφιλείς κι αγαπημένοι παίκτες βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι!

Άλλος παίκτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έκλεισε συμφωνία με γνωστό camp στη Χαλκιδική, ώστε να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε τεχνικές επιβίωσης, λαμβάνοντας 4.000 ευρώ το μήνα για 3 μήνες, δηλαδή 12.000 ευρώ!



 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top