Η on air εξομολόγηση της Ελένης για τους έρωτές της και τον Λάτσιο!

"Με τον Γιάννη αρχίσαμε να βγαίνουμε στα 27 μου"

 Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτιδές της αναφέρθηκαν στους καλοκαιρινούς έρωτες και το πρόωρο φινάλε τους.

Η παρουσιάστρια έκανε τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη, αφού η ίδια θυμήθηκε τα νεανικά τις φλερτ και τις πρώτες σχέσεις της μέχρι και την γνωριμία της με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Όσο γυρνάω τα χρόνια πίσω, πολύ πίσω, η αλήθεια είναι ότι σε κάποια πράγματα δεν μπορώ να σας πω, πρέπει να κοιτάζω πολύ πίσω γιατί εδώ και πολλά χρόνια, δύο σχέσεις έκανα. Δηλαδή από τα 27 μου και μετά, δύο σχέσεις έκανα. Έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και είναι πολλά τα χρόνια και πρέπει να γυρνάω το μυαλό μου πολύ πίσω για να θυμηθώ» ανέφερε εννοώντας τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Λίγα λεπτά αργότερα, η  παρουσιάστρια ανέφερε πως στα 27 της χρόνια γνώρισε τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο ξεκίνησαν να κάνουν τα πρώτα τους ραντεβού κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

«Θυμάμαι όμως ότι για εμένα το καλοκαίρι πάντα είχε ή μία αρχή ή ένα τέλος στις σχέσεις μου, μέχρι τα 27 μου. Τώρα που το σκέφτομαι και με τον Γιάννη (Λάτσιο) τέλος καλοκαιριού αρχίσαμε να βγαίνουμε».

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top