Μενεγάκη: «Παιδιά, μην με φουντώνετε» - Με τι… ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ η παρουσιάστρια;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για το αν πρέπει να κρατάς επαφές με τους πρώην συντρόφους μετά τον χωρισμό κι αν ναι μετά από πόσο καιρό ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή της Ελένης το μεσημέρι της Τρίτης.

«Εμένα από τότε που είμαι εδώ, πολλοί πρώην μου έχουν στείλει και μου λένε ότι είσαι πολύ όμορφη στην εκπομπή! Ναι, βέβαια μετά μου λένε ότι η Ελένη δεν παίζεται! Εκεί τελειώνει το δικό μου κοπλιμέντο!», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη εκμυστηρευόμενη την προσωπική της εμπειρία.

«Εγώ δεν τα θέλω αυτά!», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι ωραίο να σε πάρει ο πρώην τηλέφωνο και να σου πει: ''Πώς περνάς με τον καινούργιο; Ελπίζω να σου φέρεται καλά! Αλλιώς θα καθαρίσω εγώ!», τόνισε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου προσπαθώντας να της αλλάξει γνώμη.

Η κουβέντα επεκτάθηκε στα μηνύματα που μπορεί να σου στέλνει ο πρώην σου ενώ είσαι σε νέα σχέση, με την Ελένη να δηλώνει ότι δεν της αρέσουν καθόλου τα σχετικά σκηνικά. «Και να έχει βρει την επόμενη, και να παίρνει την πρώην και να τη ρωτάει πώς είναι; Δεν είναι σωστό! Πάει αλλού να επενδύσει σε σχέση, τι τον νοιάζει η πρώην; Γιατί να ταλαιπωρήσεις την πρώην σου που μπορεί να προσπαθεί να φτιάξει ξανά τη ζωή της; Είναι σε άλλη σχέση; Αν σας αρέσει, εμένα δεν μου αρέσει αυτό! Ε όχι, ρε αγάπη μου, τι δικαίωμα έχει; Θα μου κάνει και σχόλια για την προσωπική μου ζωή; Μη με φουντώνετε, έχω έρθει πολύ καλά, είμαι ζεν, μη με βάζετε στην κουβέντα!» είπε η παρουσιάστρια και "έκλεισε" το θέμα ρίχνοντας διαφημίσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top