Μελέτη: Αρνήθηκα πρόταση για πρωινή εκπομπή για να κάνω το Survivor Πανόραμα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για την παρουσίαση της εκπομπής – αδερφάκι του Survivor, Survivor Πανόραμα, την πρόταση που τελικά απέρριψε για να τη βλέπουμε καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ, αλλά και τα σχέδιά της για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην κάμερα εκπομπής.

«Θα ήθελα για το Survivor να κάνω τις εκπομπές που έκανα όλα αυτά τα χρόνια, με τρομερό ρεπορτάζ, να βρίσκω συγγενείς, φίλους, αισθήματα, φωτογραφίες… Αυτό θα ήθελα να κάνω, αλλά πρόκειται για φορμάτ», είπε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό,

«Ήμουν με το ένα πόδι σε έναν άλλο σταθμό. Για να μην επιλέξω τελικά την πρόταση του Alpha, που ήταν εξαιρετικά δελεαστική και θα έκανα αυτό πού ήθελα τόσα χρόνια, infotainment, στο 10-1, καταλαβαίνεις ότι έριξα πολλή σκέψη πάνω στο Survivor Πανόραμα», πρόσθεσε αποκαλύπτοντας ότι όταν έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΙ συζητούσε με τον Alpha για την πρωινή ζώνη.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την επιλογή της αυτή «ό,τι πιο έξυπνο και ωραίο μπορούσε να μου προταθεί», ενώ τέλος αποκάλυψε και τι μέλλει γενέσθαι του χρόνου, αποκαλύπτοντας ότι συζητά να συνεχίσει στη ζώνη που είναι τώρα, δηλαδή 4-6 το απόγευμα, προσθέτοντας πως, αν κάτι αλλάξει, θα γίνει γνωστό από το κανάλι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top