Στο πλευρό της Μενεγάκη και η Σκορδά – Πήρε ΔΗΜΟΣΙΑ θέση: «Είναι πολύ σοβαρό το θέμα!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Την κατανόηση στο ξέσπασμά της, αλλά και τη στήριξή της στο πρόσωπό της Ελένης Μενεγάκη εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 αφού ζήτησε από τους συνεργάτες της να την ενημερώσουν ακριβώς για το τι έχει συμβεί ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εκπομπής της δεύτερης σε σχέση με το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου, πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της παρουσιάστριας του Alpha.

«Έχει γίνει ΤΟ ξεκατίνιασμα στη showbiz! Βγήκε η Μενεγάκη, με το φρύδι στη ρίζα, έξαλλη, δεν την έχω ξαναδεί έτσι! Έκανε unfollow την Κατερίνα! Μαύρες πλερέζες η Κατερίνα!» σχολίασαν αρχικά οι συνεργάτες της εκπομπής.

Και η Φαίη πήρε το λόγο: «Νευρίασε! Είναι πολύ σοβαρό το θέμα! Μεγάλωσε μια οικογένεια εκεί μέσα, και η καλύτερη επένδυση να είναι, δεν το κάνεις! Ιδίως αυτή η γυναίκα που γνωρίζει τα παιδιά, σε ακολουθεί πάντα μια μαύρη σκιά, έχει δίκιο η Μενεγάκη! Που πολλά πράγματα έχουν γραφτεί για αυτή, που δεν είναι αλήθεια, αλλά εδώ είναι ένα θέμα ηθικής, δεν είναι ωραίο! Δεν θα πάει τώρα να μείνει και στο σπίτι που ήταν ο Κωστόπουλος με την Μπαλατσινού. Στενοχωρήθηκε, και όχι για την ίδια, αλλά για την οικογένεια του Κωστόπουλου!». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top