SYTYCD: Οι μικρότεροι χορευτές του σόου έκαναν τον Μεταξόπουλο να ΣΗΚΩΘΕΙ να τους ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Είναι οι μικρότεροι ηλικιακά διαγωνιζόμενοι του “So you think you can dance”!

Ο λόγος για την Σοφία Τζαβέλλου και τον Παρασκευά Θεοδοσίου που είναι 17 και 16 χρονών αντίστοιχα.

Οι δυο τους έγιναν χορευτικό ζευγάρι για τις ανάγκες του σόου, αλλά λόγω του διαβάσματος που είχαν για τις εξετάσεις, δεν έκαναν πολλές πρόβες.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα που παρουσίασαν στην κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό, ενώ το συναίσθημα ήταν διάχυτο καθ’ όλη τη διάρκεια της χορογραφίας τους.

Μάλιστα, η εμφάνισή τους ήταν τόσο καλή, που ένας από τους κριτές και συγκεκριμένα ο μετρ του είδους και χορογράφος, Πάνος Μεταξόπουλος σηκώθηκε από την καρέκλα του και τους αποθέωσε καταχειροκροτώντας τους.

"Εγώ 17 χρονών δεν ήξερα ποιο πόδι είναι το δεξί μου και ποιο το αριστερό μου. Δεν έχω λόγια. Όποιος δεν ξέρει από χορό δεν μπορεί να καταλάβει την τεχνική δυσκολία που έχει αυτή η χορογραφία. Σας πληροφορώ ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Είχε στοιχεία κλασικού χορευτή που πρέπει να κάνει ο άλλος 10 χρόνια μπαλέτο. Αυτά που βλέπουμε τόσο απλά δεν είναι καθόλου απλά. Και τα σηκώματα πρέπει να έχεις πολύ εμπειρία για να τα κάνεις και δεν έχεις. Κι όμως τα έκανες!", είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top