Καζάνι που βράζει το Survivor: Διάσημοι και Μαχητές ΜΑΛΩΝΟΥΝ ξανά!

Τι θα δούμε την Κυριακή

Διάσημοι και Μαχητές δεν είναι και στα καλύτερά τους. Αυτό βλέπουμε στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Κυριακή και αποδεικνύει ότι το κλίμα στο Survivor παραμένει ηλεκτρισμένο.

Οι δύο ομάδες δεν μπορούν να ξεπεράσουν όλα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους. Οι Μαχητές «έκλεψαν» τη νίκη από τους Διάσημους και μια απίστευτη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δε λέει να καταλαγιάσει.

Ενώ σα να μην έφτανε αυτό, θα υπάρξει και ακόμα μία αποχώρηση που μάλλον δεν θα βοηθήσει το τόσο άσχημο κλίμα.

Στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου αρχικά ο Μπο ακούγεται να λέει στον Ντάνο και τον Γιώργο Χρανιώτη: «Οι πράξεις μιλάνε, τα λόγια λένε ό,τι θέλουν». Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μάριος απαντάει: «Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί! Τι να κάνουμε δηλαδή».

Αλλά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αναφέρει ότι «εκείνοι έστριψαν δεξιά, εμείς συνεχίζουμε ευθεία. Προσπαθούμε να τους βάλουμε στη δική μας ευθεία ή να πάμε από δεξιά, μαζί τους», ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας βάζει το κερασάκι στην τούρτα, λέγοντας: «ο καθένας χρησιμοποιεί ότι όπλα έχει στη φαρέτρα του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top