Your Face Sounds Familiar: Ματιάμπα σε ρόλο… Joe Cocker – Καθήλωσε με την εμφάνισή του

Δείτε το βίντεο

Πραγματική ενσάρκωση ήταν αυτή που έκανε ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Your Face Sounds Familiar της Πέμπτης.

Ο ηθοποιός δεν έκανε μόνο το κοινό να σηκωθεί όρθιο και να τον καταχειροκροτήσει για αυτό που παρουσίασε, μεταμφιεσμένος σε Joe Cocker κι ερμηνεύοντας το κομμάτι το «You are so beautiful».

Φυσικά, η κριτική επιτροπή είχε μόνο τα καλύτερα να πει, μιας και δεν ήταν άρτια μόνο η ερμηνεία, αλλά ο Ησαΐας Ματιάμπα άγγιξε μέχρι και τον ψυχισμό του τραγουδιστή.

«Όλη αυτή η ψυχοσύνθεση αυτού του σπουδαίου τραγουδιστή έχει πολύ μέσα την υποκριτική. Είναι μια ψυχή ξεγυμνωμένη. Εκθέτει τον εαυτό του. Είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος από εξαρτήσεις. Είναι ένας ροκ άνθρωπος. Πέρα από τη φωνάρα σου που μπορεί να υποστηρίξει και σε βοηθάει πάρα πολύ στις μεταμορφώσεις, εδώ έπιασες κάτι ψυχικό που για μένα είναι και η ουσία όλου αυτού του παιχνιδιού και ήσουν πολύ συγκινητικός» σχολίασε ο Θανάσης Αλευράς.

Με τη σειρά του, ο Σταμάτης Φασουλής σχολίασε: «Νομίζω είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχουμε ζήσει σε αυτή την εκπομπή. Αυτός ο θρύλος της ροκ το έχει πει πολλές φορές αυτό το τραγούδι σε διάφορες ηλικίες. Το πως έπιασες αυτή του τη στιγμή. Είναι όχι συγκινητικό, είναι σαγηνευτικότατο. Ο τρόπος που έπαιζες όλο το τραγούδι σαν μια αόρατη άρπα, που το κάνει κι αυτός, και δεν ξέρεις αν είναι από την εξάρτηση ή από μία εσωτερική ανάγκη. Έμεινα άφωνος όταν έχασες τη δικιά σου φωνή για να τον υποστηρίξεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top