Ο,ΤΙ δε θα διαβάσετε αλλού: ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της συνάντησης των γονιών του Ντάνου και του Μάριου στην Σκιάθο

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 25-05-2017 18:15

Ο,ΤΙ δε θα διαβάσετε αλλού: ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της συνάντησης των γονιών του Ντάνου και του Μάριου στην Σκιάθο

Μια συνάντηση που μέχρι στιγμής δεν είχε βγει στη δημοσιότητα αποκάλυψε στην εκπομπή Survivor Panorama το απόγευμα της Πέμπτης ο Πάνος Αργιανίδης.

Καλεσμένος στην καθημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο μάνατζερ ράγκμπι είπε ότι στο πρόσφατο ταξίδι του στην Κύπρο συναντήθηκε με τους γονείς του πρώην συμπαίκτη του Μάριου Πρίαμου.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης των «Μαχητών» αποκάλυψε ότι οι γονείς του Κύπριου παίκτη ταξίδεψαν μέχρι τη Σκιάθο και συναντήθηκαν με τους γονείς του Γιώργου Αγγελόπουλου.

«Είχαν κάποιες φωτογραφίες με τους συγγενείς του Γιώργου, που είχαν πάει έξω για φαγητό και αυτό αποδεικνύει πολλά πράγματα! Μπορεί στο παιχνίδι να υπάρχουν εντάσεις, αλλά οι άνθρωποι που είναι έξω από το παιχνίδι και αν υπάρχει καλή διάθεση δημιουργούνται καλές επαφές», είπε.

Ωστόσο, όταν η παρουσιάστρια ζήτησε να μάθει περισσότερα, εκείνος αρνήθηκε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες!

Και κάπου εδώ το star.gr σας δίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟ το ρεπορτάζ για αυτή τη συνάντηση των γονέων!

Συγκεκριμένα, όπως είμαστε σε θέση αποκλειστικά να γνωρίζουμε, η συνάντηση των γονιών του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την μητέρα του Ντάνου (υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας του έχει φύγει από τη ζωή) έγινε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, στην Σκιάθο.

Οι γονείς του «τρελοΚύπριου», όπως χαρακτηρίστηκα τον φωνάζουν, έφτασαν αεροπορικώς στο νησί των Σποράδων και πατρίδα του Ντάνου την Μεγάλη Τετάρτη, από την Λευκωσία και έκαναν μια μικρή στάση, λίγο πριν αναχωρήσουν ξανά, αυτή τη φορά με προορισμό την Σκόπελο.

Στη Σκόπελο, η οικογένεια του Μάριου διατηρεί βίλα, που χρησιμοποιεί ως εξοχική κατοικία, όπου και μετέβη για να περάσει τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Κατά την άφιξή τους στο νησί του Παπαδιαμάντη, θέλησαν να γνωρίσουν – επί της ευκαιρίας – τους συγγενείς του Γιώργου Αγγελόπουλο. Όλοι μαζί πήγαν για φαγητό, ενώ αυτό που είχε συζητηθεί εντόνως ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι πώς και οι γονείς του Μάριου αποφάσισαν να κάνουν διακοπές, παρόλο που ήταν οι πρώτες μέρες που το παιδί τους βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε η ομάδα του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι γονείς του Μάριου έδειχναν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, πολύ ήρεμοι σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους (υπενθυμίζουμε ότι ο Μάριος νοσηλευόταν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες σε νοσοκομείο και έμεινε εκτός παιχνιδιού λόγω κατάγματος στην κλείδα του).

Από την πλευρά τους, οι γονείς του Μάριου είπαν ότι μίλησαν μαζί τους οι άνθρωποι της παραγωγής του παιχνιδιού και τους καθησύχασαν. Έτσι κι εκείνοι συνέχισαν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους, το οποίο συνεχίστηκε στην Σκόπελο.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top