Η Φωτεινή Κράντου είναι η 3η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το MasterChef και πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο STAR!

Η παίκτρια είναι 24 ετών, δουλεύει ως επαγγελματίας σε ξενοδοχείο στη Νέα Μάκρη, ενώ έχει βραβευτεί 3 φορές στη FOOD EXPO από τον Λευτέρη Λαζάρου.

«Δυστυχώς δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως θέλουμε, αλλά πρέπει να τα ξεπερνάμε! Η αγάπη μου για την μαγειρική προήλθε από την οικογένειά μου, διότι η μητέρα μου εργαζόταν, οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, οπότε κάποιος έπρεπε να κρατάει το σπίτι» είπε η ίδια στην εκπομπή.

Στο MasterChef μπήκε στην δεύτερη οντισιόν της Αθήνας φτιάχνοντας «Σαλιγκάρια στιφάδο με κάστανο», για να εντυπωσιάσει κυρίως τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Του έχει μεγάλη αδυναμία και δεν έχανε ευκαιρία να του το εκφράζει. 

Στο επεισόδιο 7 της ανακοινώνεται ότι θα μπει στο παιχνίδι, συγκινείται πολύ - κλαίει - και ζητά από τον Δημήτρη να την πάρει αγκαλιά.

Στο επεισόδιο 14 μετά από μια μαγειρική διαδικασία στο τεστ δημιουργικότητας με βασικό υλικό το σταμναγκάθι βγαίνει υποψήφια μαζί με τον Ζάχο και τον Αποστόλη.

Ωστόσο, η ίδια δήλωσε ότι ήταν άδικη η υποψηφιότητά της και η αποχώρησή της.