Aντζελίνα Τζολί και Μόργκαν Φρίμαν έρχονται απόψε στο Star με το «Wanted»

Μην το χάσετε-Συντονιστείτε στις 22:20

Απόψε στις 22:20 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η περιπέτεια «Wanted» με πρωταγωνιστές την Αντζελίνα Τζολί και τον Μόργκαν Φρίμαν.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Yποδεχτείτε ένα νέο υπερήρωα, τον 25χρονο Γουέσλι Γκίμπσον, ένα συνηθισμένο άνθρωπο, παρατηρητή της ζωής, που γίνεται ξαφνικά μέλος μιας μυστικής κοινωνίας και μεταμορφώνεται σε σκοτεινό εκδικητή!

Αρχικά, τα πάντα στη ζωή του Γουέσλι Γκίμπσον ήταν μονότονα, άνευρα και ο ίδιος αποτελούσε την απόλυτη προσωποποίηση της αποτυχίας. Όταν όμως συναντά τη σέξι και δυναμική Φοξ, ο Γουέσλι ανακαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα και, έπειτα από εντατική εκπαίδευση, γίνεται μέλος μιας περίεργης, μυστικής αδελφότητας δολοφόνων με αρχηγό τον Σλόαν. Γρήγορα όμως, αποδεικνύεται πως τα μέλη της αδελφότητας δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται. Έτσι, έχοντας αποκτήσει όλη την εξουσία, που πάντοτε επιθυμούσε, ο Γουέσλι θα μάθει πως το να ελέγχεις τη ζωή σου, είναι τελικά πολύ πιο δύσκολο από το να σκορπάς το θάνατο. Άλλωστε πάντα η τύχη ενός ανθρώπου καθορίζεται από τις επιλογές και τις πράξεις του...

• Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Τζ. Τζ. Τζόουνς.

• To «Wanted» είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του ρώσου σκηνοθέτη Τιμούρ Μπεκμαμπέτωφ.

• Η ταινία ήταν υποψήφια για 2 Όσκαρ σε τεχνικές κατηγορίες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top