Ο Ορέστης Τσανγκ και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο Survivor.

Άλλωστε, ο Ορέστης με την αφαιρετική μέθοδο την ψήφιζε προς αποχώρηση. Οι δυο πρώην παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης βρέθηκαν μαζί στο Survivor Πανόραμα και έλυσαν τις διαφορές τους.

Ο Ορέστης Τσανγκ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους την ψήφιζε και εκείνη εξέφρασε το παράπονό της.

«Δεν έχω δει ούτε την αδερφή μου, ακόμα! Δεν έχω προλάβει! Τον Ορέστη όταν τον είδα φώναξα: ‘’Ορέστης Τσανγκ’’… εντάξει αγκαλιαστήκαμε!» είπε η Ελισάβετ.

Ο Ορέστης Τσάνγκ με την σειρά του ανέφερε ότι: «Εγώ δεν είχα κάποιο προσωπικό θέμα μαζί της, απλώς έπρεπε να ψηφίζουμε κάποιον! Τουλάχιστον μετά το παιχνίδι υπάρχει χαμόγελο, υπάρχει καλή θέληση, καλή διάθεση!» και πρόσθεσε:

«Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας και αν κάνουμε λάθος, τότε να το διορθώνουμε. Της είχα πει μέσα στο παιχνίδι ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. Θεωρώ ότι με τους τότε παίκτες ότι ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος και με αυτό το σκεπτικό την ψήφιζα!».

Από την άλλη η Ελισάβετ σχολίασε: «Εγώ αναρωτιόμουν ότι επειδή είχα βελτιωθεί και αγωνιστικά και στην συμβίωση, γιατί συνέχιζε να με ψηφίζει. Η γνώμη του δεν θα άλλαζε ποτέ!»