Survivor Panorama: Η Ελισάβετ ΑΔΕΙΑΣΕ τον Βασάλο! Είχα ακούσει τον Κωνσταντίνο να λέει να με ψηφίσουν όλοι

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Καλεσμένη στο πρώτο Survivor Panorama της εβδομάδας είναι η Ελισάβετ Αιναντζόγλου. Η πρώην «Μαχήτρια» του ριάλιτι επιβίωσης κάθησε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα, μεταξύ των οποίων και για το ποια γυναίκα θα έβλεπε νικήτρια.

"Γενικά το Survivor θεωρώ ότι είναι ένα ανδροκρατούμενο παιχνίδι, καλώς ή κακώς. Πίστευα ότι αν κερδίσει γυναίκα από τη δική μας την ομάδα θα είναι η Ειρήνη Κολιδά. Θα ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι αν δεν είχε φύγει και πιστεύω ότι το άξιζε για πολλούς λόγους και το έχουμε συζητήσει και της το είχα πει", είπε αρχικά.

Όσο για τα όσα βλέπουμε για εκείνη και τα όσα έλεγαν για εκείνη μπροστά και... πίσω από την πλάτη της; «Με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ…Γιατί έλεγαν ότι είμαστε ομάδα, λέγαμε να συζητάμε ότι έχει ο καθένας με τον άλλον και πηγαίναμε στο συμβούλιο και έλεγαν άλλα πράγματα…», είπε και συνέχισε…«Είχα ακούσει τον Κωνσταντίνο να λέει ότι πρέπει να φύγει γυναίκα και να ψηφίσουν όλοι την Ελισάβετ! Και όταν το άκουσα είχα σοκαριστεί…Είχε συνεννοηθεί με τον Κώστα να πουν ότι δεν κάνω τίποτα!», αδειάζοντας ουσιαστικά τους συμπαίκτες της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε και διαλόγους των συμπαικτών της προκειμένου να την βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση. Μάλιστα, μιας και το τηλεοπτικό κοινό την κρατούσε με την θετική ψήφο του, αυτό τρόμαζε τους "Μαχητές" και εξομολογήθηκε ότι τους είχε πιάσει πολλές φορές να λένε: «Μέχρι εδώ καλά είναι που έχει φτάσει. Μικρή είναι».

Εξήγησε γιατί χάλασε η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στην αρχή έκαναν καλή παρέα, λέγοντας: «Σε καμία ψηφοφορία δεν με είχανε αφήσει ήσυχη εκτός από την φορά που κέρδισα την ασυλία».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top