Η Λάουρα είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα το μεσημέρι της Δευτέρας!

«Εγώ πήγα εκεί και θεωρούσα πως ο ανταγωνισμός μας θα είναι μόνο για την μαγειρική. Όμως στο σπίτι ήμασταν χωρισμένοι σε δυο κλίκες. Δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλους μέσα στο παιχνίδι. Κι έτσι αυτή η κλίκα με ψήφισε».

Να σημειωθεί ότι η Λάουρα έπαιξε στην πρώτη οντισιόν της Αθήνας και ετοίμασε ένα εξαιρετικό γλυκό, κρέμα τσαμπαγιόνε με σοκολάτα. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε όλα τα επεισόδια της πενηντάδας και φυσικά στο Bootcamp της ανακοινώθηκε ότι πέρασε στην εικοσάδα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. 

Στο επεισόδιο 10 όλοι οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν σε ένα πάρα πολύ ωραίο μπαλκόνι με θέα και είχαν να αντιμετωπίσουν μπροστά τους την πρώτη τους δοκιμασία σε ομάδες! Η Λάουρα ήταν στην κόκκινη ομάδα που έχασε.

Η Λάουρα ανέλαβε να ετοιμάσει ένα γλυκό, απέτυχε στην κρέμα και ετοίμασε αμέσως άλλη.

Στο επεισόδιο 11 έφτιαξε φαλάφελ για να κερδίσει την ασυλία αλλά τελικά έχασε και στο επεισόδιο 12 οι συμπαίκτες της την έθεσαν σε ψηφοφορία, εκείνη αισθάνθηκε αδικημένη και τους επιτέθηκε: «Περίμενα να φοράμε παντελόνια. Δεν περίμενα να κριθώ επάνω σε χαρακτηριστικά και πως κινούμαι στο σπίτι, ούτε και το πως μιλάω. Τα 10 λεπτά και το χρόνο που εγώ έχασα, ήταν καθαρά δικός μου χρόνος, στο δικό μου γλυκό, στον δικό μου τομέα. Δεν ενόχλησα κανέναν άλλον. Που ψηφίστηκα για αυτό το λόγο. Γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν μόνη στο γλυκό. Αλλά επειδή θεωρώ ότι ήταν και κανονισμένο όλο το ζητούμενο δεν κρατάω κακία σε κανένα. Λυπάμαι, αλλά δεν πρόκειται να φύγω».

Στη συνέχεια διαγωνίστηκε μαζί με τον Λέβις κάνοντας τρουφάκια και από εκεί που όλοι περίμεναν επειδή είναι ζαχαροπλάστης να κερδίσει, έχασε. 

 

Στοιχεία για την παίκτρια

Η 30χρονη Λάουρα είναι Ελληνοϊταλίδα και μάλιστα η καταγώμενη εξ Ιταλίας μητέρα της ήταν επίσης μαγείρισσα στη γείτονα χώρα. Η παίκτρια που ξεχώρισε όχι μόνο για το ταλέντο της στη ζαχαροπλαστική, αλλά και για το στυλ της και το χαρακτηριστικό ξυρισμένο κεφάλι της, έχει χάσει τον μεγαλύτερο αδερφό της το 1999 στις Βρυξέλλες.

Μπορεί να είναι άκρως επικοινωνιακή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και "απόμακρη". Είδαμε άλλωστε πολλές φορές την παίκτρια να συγκινείται και να δείχνει την ευαίσθητη πλευρά της.

Στο μίνι βιογραφικό της, να προσθέσουμε και ότι έχει ζήσει σε πολλές άλλες χώρες.