Ο Ορέστης Τσανγκ μίλησε στο περιοδικό People για την συμμετοχή του στο Survivor και αποκαλύπτει όσα δεν μάθαμε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι.

Με ποιον παίκτη δεν θα έκανε ποτέ παρέα εκτός του παιχνιδιού;

«Η δική μου στρατηγική ήταν πάντα υπέρ της ομάδας. Από την αρχή του παιχνιδιού είχα ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Πάντα ψήφιζα με ένα ποσοστό 60% την απόδοση στα αγωνίσματα, ένα 25% τη συμπάθεια και ένα 15% τη συμβίωση στη παραλία. Κάποια στιγμή παρατήρησα πως ο Κώστας ο μισθοφόρος με ψήφισε γιατί απλά δεν με συμπαθούσε. Τον ψήφισα και εγώ και ήταν η μόνη φορά που πήγα σε ψηφοφορία με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που σου είπα. Με τον Κώστα, ενώ ήμασταν στην ίδια ομάδα, αισθάνομαι πως δεν είχαμε κοινό συμφέρον και είναι ένα άτομο με το οποίο δεν θα έκανα παρέα εκτός παιχνιδιού» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα είπε για το πώς δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι: «Ήταν μια μέρα μετά την Πρωτοχρονιά του 2017, όταν γύρισα στο σπίτι μου και είδα στο ΣΚΑΪ το τρέιλερ για το Survivor. Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να συμμετάσχω και έπειτα από παρότρυνση της μικρής που αδελφής, της Μαρίας, συμπλήρωσα ηλεκτρονικά το έντυπο συμμετοχής. Ύστερα από λίγες μέρες, η εταιρεία παραγωγής επικοινώνησε μαζί μου και πήγα στο πρώτο casting».