Λίγο πριν αναχωρήσει με την Κάτια Ζυγούλη για τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για το γάμο του που θα γίνει στις 3 Ιουλίου και στο ΤV Έθνος.

Ο απόλυτος Έλληνας star που θα κάνει εμφάνιση έκπληξη στο Survivor ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο X Factor, τις οποίες περιμένει με ανυπομονησία.

Στις 3 Ιουλίου παντρεύεσαι την Κάτια Ζυγούλη, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξή της, δήλωσε: «Μας πήρε αρκετά χρόνια να το αποφασίσουμε».

Ένας από τους λόγους ήταν πράγματι και η επιθυμία της μεγαλύτερης κόρης σας της Αναστασίας;

«Ο γάμος πάντα ήταν στο μυαλό μου και της έχω κάνει αμέτρητες προτάσεις! Σίγουρα, τα παιδιά έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να αποφασίσουμε να γίνει ο γάμος, αλλά πάνω απ’ όλα πιστεύω ότι αισθανθήκαμε και οι δυο ότι τώρα είναι η στιγμή. Θέλουμε να είναι μια γιορτή για μας, τους φίλους μας και να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις για τα παιδιά μας και την οικογένειά μας».

Γυρίζω το χρόνο αρκετά πίσω. Ποια είναι η εικόνα που σου έχει εντυπωθεί πιο έντονα από την Κάτια, όταν τo 2004, κάνατε εκείνα τα πολυήμερα γυρίσματα για μια διαφημιστική ταινία στην Κρήτη;

«Την Κάτια την είχα γνωρίσει, πιο πριν από τα γυρίσματα. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή, μια πρωτοφανής έλξη, σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας, ένα σπάνιο συναίσθημα. Στα γυρίσματα στην Κρήτη βεβαιώθηκα ότι θα ήταν η γυναίκα της ζωής μου».

Ζείτε από την αρχή της γνωριμίας σας μαζί. Έχεις το άγχος που καταλαμβάνει πολλούς άντρες μήπως η τυπική διαδικασία του γάμου αλλάξει τίποτα στις σχέσεις σας;

«Η σχέση μας με την Κάτια είναι δοκιμασμένη και ισχυρή. Δεν μπορεί να κλονισθεί από άγχη και αγωνίες, είναι σχέση ζωής».