Ο Ορέστης Τσανγκ αποκαλύπτει! Αυτός ήταν ο λόγος που διώξαμε τον Αγγελόπουλο από τους μαχητές

«Ήταν αισθητό το μπούλινγκ που έκαναν οι διάσημοι στην Ειρήνη Παπαδοπούλου»

Ο Ορέστης Τσανγκ αποκαλύπτει! Αυτός ήταν ο λόγος που διώξαμε τον Αγγελόπουλο από τους μαχητές

Στο περιοδικό «people» μίλησε ο Ορέστης Τσανγκ λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης εξήγησε τον λόγο που οι μαχητές έδιωξαν από την ομάδα τους τον Γιώργο Αγγελόπουλο με αποτέλεσμα εκείνος να ενταχθεί σε εκείνη των διασήμων.

«Τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον έζησα ελάχιστες μέρες μέχρι να φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Από την πρώτη κιόλας γνωριμία μας στην Αθήνα αντιλήφθηκα πως θα είναι ένας καλός και δυνατός παίκτης, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ώρες που βρεθήκαμε μαζί στην ίδια παραλία. Σε αυτό το σημείο θα σου πω κι ένα μυστικό: όταν χάναμε 6-0 από τους διάσημους, γύρισα και είπα στους συμπαίκτες μου πως ήταν λάθος που τον διώξαμε από την ομάδα μας και κάποιοι από αυτούς γύρισαν και μου είπαν "Δεν πειράζει. Τώρα που δεν είναι εδώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουμε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο εμείς» είπε χαρακτηριστικά ο Ορέστης και πρόσθεσε:

«Η δική μου άποψη ήταν πρώτα να κερδίζουμε για να τρώμε και μετά να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο, που, αν θες και τη γνώμη μου, είναι και ανούσιο σε ένα παιχνίδι επιβίωσης».

 

Ήταν αισθητό πως οι διάσημοι έκαναν μπούλινγκ  στην Παπαδοπούλου

Ο Ορέστης Τσανγκ αναφέρθηκε στο χυδαίο μπούλινγκ που δέχτηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, τόσο από τον Στέλιο Χανταμπάκη όσο και από τους υπόλοιπους διασήμους (σ.σ: ο Χανταμπάκης κρατούσε ένα σουτιέν και την κορόιδευε).

«Έβλεπα την Ειρήνη Παπαδοπούλου και παρατηρούσα ότι δεν περνούσε καλά στους Διάσημους. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν η Ειρήνη ερχόταν στη δική μας ομάδα, θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Μολονότι με την Ειρήνη δε μέναμε στην ίδια παραλία, το μπούλινγκ που είπε πως της έκαναν οι συμπαίκτες της ήταν αισθητό ακόμα και σε μας».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top