Έξαλλη έγινε η Λάουρα του MasterChef και ξέσπασε σε κλάματα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ενώ δεν δίστασε να κατηγορήσει τους συμπαίκτες της.

Η Λάουρα και ο Levis ήταν οι παίκτες του MasterChef που ψηφίστηκαν προς αποχώρηση. Μετά το αποτέλεσμα η Λάουρα ξέσπασε σε κλάματα και είπε χαρακτηριστικά:

«Περίμενα να φοράμε παντελόνια. Δεν περίμενα να κριθώ επάνω σε χαρακτηριστικά και πως κινούμαι στο σπίτι, ούτε και το πως μιλάω. Τα 10 λεπτά και το χρόνο που εγώ έχασα, ήταν καθαρά δικός μου χρόνος, στο δικό μου γλυκό, στον δικό μου τομέα. Δεν ενόχλησα κανέναν άλλον. Που ψηφίστηκα για αυτό το λόγο. Γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν μόνη στο γλυκό. Αλλά επειδή θεωρώ ότι ήταν και κανονισμένο όλο το ζητούμενο δεν κρατάω κακία σε κανένα. Λυπάμαι, αλλά δεν πρόκειται να φύγω» και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι παρόλο που έκανα ένα μεγάλο λάθος με βάση συνταγή του αρχηγού, το γλυκό βγήκε όμως με βάση δικιά μου συνταγή που άλλαξα μετά. Και ουσιαστικά πήραμε πάρα πολύ καλά λόγια ειδικά για το γλυκό και το να βρίσκομαι σε θέση αποχώρησης μαζί με τον Levis αισθάνομαι ότι είναι στημένο!».

Από τη μεριά τους οι παίκτες αρνήθηκαν πως ισχύει κάτι τέτοιο!

Δείτε το βίντεο…