Βλοντάκης για Σπαλιάρα: Ο Κοκκινάκης όταν τον είπε ανήθικο αναφερόταν στο αθλητικό ήθος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τη γνώμη του για τον Γιάννη Σπαλιάρα που ήρθε σε «κόντρα» με τον φίλο του, Κώστα Κοκκινάκη, εξέφρασε ο Αντώνης Βλοντάκης.

Ο πολίστας και συναθλητής του «Διάσημου» του Survivor μίλησε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama για τον καβγά που είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί. Έχει πει τους λόγους που βρίσκεται εκεί πέρα, μόνος του. Θεμιτοί. Αλλά μιας και μου δίνεις την ευκαιρία να μιλήσω για τον Γιάννη θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμα, όπως το έχω αντιληφθεί εγώ», είπε.

Και συνέχισε: «Στην κόντρα με τον Κώστα (Κοκκινάκη) ακούστηκε ότι η λέξη ‘ανήθικος’. Εάν θυμάμαι καλά και δεν με προδίδει το δικό μου το μυαλό το γερασμένο, ο Κώστας αναφερόταν στο αθλητικό ήθος. Και το ξεκαθάρισε και ο ίδιος. Δε νομίζω ότι έχουν κάτι να χωρίσουν μεταξύ τους. ήταν αντιαθλητικό στα δικά του τα μάτια. Γιατί αλλιώς τα βλέπω εγώ από την τηλεόραση, αλλιώς εκείνοι»

Μάλιστα, πριν κλείσει, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ καλό παιδί. Είναι κι αυτός μπουνταλάς, με την καλή έννοια. Θεωρώ ότι αν μίλαγε λιγότερο θα ήταν πιο αγαπητός στον κόσμο εκεί. Γιατί εμείς βλέπουμε 2 ώρες τη μέρα, εκείνοι ζουν 24 ώρες».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Ορέστης Τσανκγ που τον έζησε από κοντά. Ο πρώην παίχτης του Survivor αποκάλυψε ότι όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας πεινάει κάνει σαν ντίβα- κάτι που είχε πει και στον ίδιο- και παραπονιέται έντονα για το φαγητό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top