Ο κολλητός του Σπαλιάρα αποκάλυψε αν έχει πλέγμα στους κοιλιακούς-Γιατί οι Διάσημοι τον έδιωξαν από την ομάδα;

Τι είπε για τον Στέλιο Χανταμπάκη

Tα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor σχολίασαν στην εκπομπή Happy Day , το πρωί της Πέμπτης.

Αρχικά αναφέρθηκαν στην αποχώρηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Μετά από 7 συνεχόμενες υποψηφιότητες, ήταν αναμενόμενο να αποχωρήσει η Ελισάβετ. Πόνεσε το δάχτυλό των δικών της να τη στηρίζουν! Το κλάμα της Σάρας ήταν σαν κλαυσίγελως». «Πολύ γλυκιά και κυριλέ, ήταν η πιο ωραία αποχώρηση!» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο  Ζώης Σημαντήρας, κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος ήταν  καλεσμένος στην εκπομπή,

«Ο Γιάννης είναι ακριβώς ο εαυτός του, δεν έχει στρατηγική ο Γιάννης, αλλά αντέχει παραπάνω από το κανονικό. Δεν πίστευα ότι θα αντέξει τόσο πολύ. Μία μέρα αν δεν φάει, χάνει κιλά, για αυτό γκρινιάζει. Αποκλείεται να έχει βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς! Είναι στο DNA του η γυμναστική! Έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τη μητέρα του, τα ρούχα του τα πήγαινε κάθε μέρα στη μαμά του να τα πλύνει, εκεί έτρωγε κάθε μέρα. Δεν θέλω να σχολιάσω τα της σχέσης. Υπήρχε η σχέση, τώρα τελευταία ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα!» σχολίασε.

Από την πλευρά της, η Ελένη Τσολάκη δήλωσε:«Μου αρέσει που βλέπω έναν άντρα να συγκινείται για τη μανούλα του».

 «Άμα συγκινηθείς, σε πιάνει και μια ανάγκη!» είπε γελώντας ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ η Σταματίνα συμφώνησε με την Ελένη

«Βλέπω τελικό τον Γιάννη σίγουρα, δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός, ο Αγγελόπουλος, ο Μάριος! Πιστεύω ότι τον έδιωξαν οι Διάσημοι, επειδή δεν μπήκε σε αυτές τις κλίκες και τον είχαν απομονώσει! Μπορεί να έχεις μαλώσει μαζί του, και να σε πάρει το βράδυ σαν να μην τρέχει τίποτα! Με τον Χανταμπάκη δεν έχω μιλήσει, δεν θέλω να μιλήσω πριν βγει ο Γιάννης! Να βγει έξω και να δούμε τι έχει γίνει!» συνέχισε ο Ζώης Σημαντήρας.

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top