Θανάσης Ζαφειρομήτσος: Τι δήλωσε στο Star o πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef!

«Ήταν μια φανταστική εμπειρία»

Η πρώτη μεγάλη μάχη μετά την επιλογή της τελικής 20αδας στο MasterChef δόθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, όπου είχαμε μάλιστα και την πρώτη αποχώρηση.

Η Αγγελική Τσουκαλά, η Μαργαρίτα Κασάπι και ο Θανάσης Ζαφειρομήτσος είχαν μπροστά τους 10 υλικά και έπρεπε να επιλέξουν να φτιάξουν ένα πιάτο που θα ενθουσίαζε τους κριτές.

Κανείς από τους τρεις δεν κατάφερε να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή, ωστόσο ο Θανάσης Ζαφειρομήτσος είχε τελικά το πιο αδύναμο πιάτο και τελικά αποχώρησε από τον μαγειρικής, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

To μεσημέρι της Τρίτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και μίλησε για την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά και την οικογένειά του.

«Ήταν αυτό που ήθελα, αλλά δυστυχώς δεν… έκατσε. Όταν έφτιαξα το πρώτο burger κατάφερα να μπω στους 50, αλλά δυστυχώς το δεύτερο από ότι φάνηκε δεν το πέτυχα και με…έδιωξε από τους 20 καλύτερους διαγωνιζόμενους», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια μίλησε για αυτήν του την εμπειρία.

«Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους και έκανα καινούργιους φίλους. Οι άνθρωποι της παραγωγής ήταν απίστευτοι».

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα…

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: ΑΥΤΟΣ είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι- Έβαλε τα κλάματα on camera!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top