Για τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σπαλιάρα σχολίασαν στην παραλία ο Μπο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι παίκτες έδειξαν ενοχλημένοι με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος τους έδωσε τονίζοντας πως συμμετείχαν σε κουβέντες πως ο Κώστας Κοκκινάκης «μαγείρεψε» την ψηφοφορία ώστε να βγουν 4 υποψήφιοι.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πάντως θυμάσαι, από τότε που ο Γιάννης ήταν ακόμα εδώ, στην ουσία εγώ έκανα παρέα μαζί του και λίγο ο Χρανιώτης. Πόσες φορές είχε έρθει σε κόντρα και με τον έναν και με τον άλλο, όχι ότι είχε άδικο πάντα, αλλά όποτε έκανε κάτι αντίστοιχο, ζήταγε συγγνώμη και άντε πάλι ξανά.»

Μπο: «Η συγγνώμη δεν είναι κομπολόι φίλε, κάθε λίγο και λιγάκι συγγνώμη.»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δηλαδή τώρα έχει μια κόντρα με τον Κώστα και προκειμένου να το ενισχύσει αυτό τί; Υποθέσεις…»

Μπο: «Να σου πω κάτι; Δεν έχει απολύτως καμία κόντρα. Το πρόβλημα του είναι ότι του είπε για το ήθος του. Εκεί στάθηκε ο Γιάννης. Σκεπτόμενος ένα μήνα πριν κάτι που είχανε δει όλοι μαζί,  να πει ποιος μιλάει για ήθος που εσύ μαγειρεύεις ψηφοφορίες. Ώπα ρε μεγάλε! Βγάζεις εσύ τέτοια συμπεράσματα; Είσαι πιο έξυπνος και από τον κόσμο που κρίνει;»

Aγγελόπουλος: «Εγώ χθες που του μίλησα μου λέει “μπρο χίλια συγγνώμη, παρασύρθηκα».

Μπο: «Δηλαδή τι παρασύρθηκες ρε συ Γιάννη; Από ποιον; Τι είσαι 15 χρονών και παρασύρθηκες από το θείο σου ρε Γιάννη; Και που βρίσκεσαι ρε Γιάννη; Στην πλατεία; Στην καφετέρια που τα λύνεις μόνος σου; Για να καταλάβουμε. Για να ξέρουμε και που είμαστε και τι λέμε και τι γίνεται.»

Tags: