Για την επίθεσή του στον Γιάννη Σπαλιάρα και για τα όσα τον ενόχλησαν στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor μίλησε on camera ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο πολίστας υποστήριξε ότι ήθελε να πλακώσει το μοντέλο στο ξύλο αλλά κρατήθηκε γιατί δεν το έχει κάνει ποτέ στη ζωή του.

«Χθες ο Γιάννης στο Συμβούλιο αναφέρθηκε σε μια ψηφοφορία που είχαμε κάνει πριν ένα μήνα. Ο Λάμπρος βγήκε τυχαία. Επειδή έγινε τυχαία και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία, εγώ εκείνη τη στιγμή ορκίστηκα στα παιδιά ότι έγινε εντελώς τυχαία, δεν υπήρχε κανένας δόλος και τελείωσε εκεί το θέμα. Το ότι το ήξερε ο Σπαλιάρας ότι εγώ είχα ορκιστεί και είπε τέτοιες κουβέντες στο Συμβούλιο με εξόργισε και γύρισα εδώ και…

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να κάνω άλλα πράγματα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Βασικά να τον πλακώσω στο ξύλο ήθελα. Και στο Συμβούλιο και εδώ. Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν. Βασικά τον έβρισα και του είπα ότι είναι ντροπή σου ενώ ήξερες ότι είχα ορκιστεί να λες τέτοιες ψευτιές στο Συμβούλιο. Ο Γιάννης δεν απάντησε, δεν είπε τίποτα και σηκώθηκα και έφυγα» ανέφερε. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Tags: