Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική είναι τα στοιχεία, που θα ξεχωρίζουν τον νικητή που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Τρίτη 16/5 στις 21:00) στο 9ο Επεισόδιο του MasterChef.

Αγγελική Τσουκαλά

Η πρώτη μεγάλη μάχη ξεκινά στο MasterChef! 3 διαγωνιζόμενοι, η Αγγελική Τσουκαλά, η Μαργαρίτα Κασάπι, ο Θανάσης Ζαφειρομήτσος, θα ακονίσουν τα μαχαίρια τους στην κουζίνα και θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης.

Οι παίκτες θα διαγωνισθούν έχοντας μπροστά τους 10 υλικά, που αγαπάμε να τρώμε στην Ελλάδα και στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια συνταγή, που θα εκπλήξει γευστικά τους κριτές.

Θανάσης Ζαφειρομήτσος

Ποιοι δύο θα καταφέρουν τελικά να βγουν αλώβητοι από αυτή τη δοκιμασία και ποιος θα εγκαταλείψει από τόσο νωρίς το παιχνίδι;

Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Μαργαρίτα Κασάπι

Το MasterChef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο MasterChef από τα MasterChef βρίσκεται στο Star! Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται, καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 21:00.

 

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου

Project Manager: Νίκη Καρνασιώτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Food and beverage manager: o chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη

Οργάνωση Παραγωγής : Νίκος Κεντζέας

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Κατερίνα Πόθα

Παραγωγή : Green Pixel Productions

 

MasterChef on STAR

https://www.facebook.com/MasterChefGR

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

#MasterChefGR

Tags: