Καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, ήταν η Λάουρα Νάργες, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα καταψηφίστηκε από το κοινό και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μετά το πάρτι της ένωσης, και τη συζήτηση του Τσανγκ με τον Κοκκινάκη, είχε γίνει ένα θέμα, με το συμπέρασμα ότι «μαγειρεύτηκε» η ψηφοφορία για να βγει ο Λάμπρος Χούτος!

Αρχικά η Λάουρα μίλησε για την ψηφοφορία: «Το ότι θα έβγαινα υποψήφια, το ήξερα, θα έβγαινα από τον Χρανιώτη. Είχαμε χάσει τον αγώνα ασυλίας. Ο Χρα ήταν να ψηφίσει εμένα, και ο Μπο τον Κοκκινάκη, η ομάδα ήθελε να ψηφίσει τον Ντάνο, εμείς ήμασταν σε φάση ποιον θα ψηφίσουμε. Και έχετε ο Κοκ με την ιδέα αφού εμείς θα βγούμε έτσι κι αλλιώς υποψήφιοι ας αλληλοψηφιστούμε για να μην στεναχωρήσουμε και κάποιον συμπαίκτη μας χωρίς λόγο…».

Τέλος, μίλησε ξεκάθαρα για το πως βγήκε ο Χούτος υποψήφιος: «Το γεγονός ότι βγήκε ο Λάμπρος τουλάχιστον εγώ δεν το είχα σκεφτεί και ούτε ο Κοκκινάκη, ότι ξέρεις κάτι θα το στήσουμε έτσι, δεν το πιστεύω εγώ αυτό το πράγμα δεν έχει δώσει τέτοια εντύπωση καν. Απλώς εκεί μετά βγήκαμε με 3 ψήφους, ο Ντάνος και εγώ και ο Χραν μετά δεν είχε να ψηφίσει εμένα, ψήφισε τον Κοκκινάκη και ο Μπο αναγκάστηκε να ψηφίσει τον Λάμπρο…».