Ο θείος «Ντάνος» στο star.gr: "Έρχονται στο φούρνο και μιλάνε όλο για το Survivor - Δεν τους νοιάζει τι φαγητό θα φτιάξουν"

Όλα όσα μας αποκάλυψε

Ο θείος «Ντάνος» στο star.gr: "Έρχονται στο φούρνο και μιλάνε όλο για το Survivor - Δεν τους νοιάζει τι φαγητό θα φτιάξουν"

«Ντάνος», «Ντάνος» και πάλι… «Ντάνος»!

O… πρώτος «Ντάνος» της Σκιάθου, ο θείος του Γιώργου Αγγελόπουλου, από τον οποίο «κληρονόμησε» το ψευδώνυμο ο «Διάσημος» ανιψιός του, βλέπει φανατικά Survivor και παρακολουθεί στενά την πορεία του Ντάνου junior του μέσα στο ριάλιτι.

Η ζωή της οικογένειας έχει «αλλάξει», μιας και οι προβολείς έχουν πέσει ξαφνικά επάνω τους, το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου ακούγεται παντού και προκαλεί τσιρίδες αλά… «Σάκηηηη» και ένα ολόκληρο νησί είναι στο πόδι για το… καμάρι του!

«Και πριν τον αγαπούσαν τον Γιώργο εδώ στο νησί, αλλά τώρα με τη δημοσιότητα που έχει πάρει με το παιχνίδι είναι αλλιώς τώρα τα πράγματα. Τον έχει γνωρίσει ο κόσμος, σα χαρακτήρα. Μέσα από το παιχνίδι τον έχουν γνωρίσει πιο πολύ. Εκείνος δεν το ξέρει φυσικά τι γίνεται έξω, αλλά μέχρι να μπει στο παιχνίδι, μπορεί να ήξερε τον κόσμο, τώρα όμως τον γνωρίζει ο κόσμος», δήλωσε μιλώντας στο star.gr.

Μιας και ένα από τρία του ανίψια συγκαταλέγεται στα φαβορί του παιχνιδιού και έχει αποκτήσει fan club, δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για το πώς αντιδράει ο κόσμος και τι… μηνύματα παίρνουν εκείνοι που έχουν μείνει πίσω και είναι οι αποδέκτες όλων αυτών.

«Έρχεται κόσμος, ψάχνουν που είναι ο φούρνος, θέλουν να γνωρίσουν εμάς, να γνωρίσουν τους ανθρώπους του Ντάνου, υπάρχει ενδιαφέρον», εξήγησε.

«Κάθε μέρα το βλέπουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε. Κι εδώ στο νησί οι πιτσαρίες έχουν πάρει φωτιά. Όλοι λένε ότι έχουν πολλή δουλειά φέτος. Πριν όλοι μέχρι 10, 10 και μισή έπεφταν για ύπνο, τώρα όλοι ξενυχτάνε, μένουν μέχρι τη 1! Βέβαια δεν ξέρω και τόσος φανατισμός πώς έχει εξελιχθεί έτσι αυτό με το παιχνίδι. Και είναι έτσι όλος ο κόσμος, από νεολαία μέχρι και τα γεροντάκια. Κάθονται και βλέπουν το Survivor. Έχει ξεφύγει η κατάσταση! (γέλια) Μιλάμε για πελάτες 60, 65 χρονών που έρχονται στον φούρνο κάθε μέρα και το πρώτο θέμα είναι αυτό: τι έγινε στο Survivor. Σχολιάζουν τα αποτελέσματα, λένε τι έκανε ο ένας, ο άλλος κι έχασε το παιδί… Ένα σωρό! Το πρώτο θέμα που έχουν είναι αυτό! Δεν τους νοιάζει τι φαγητό θα φτιάξουν το μεσημέρι στο σπίτι, θα μιλήσουν πρώτα για τα αποτελέσματα του Survivor. Θυμώνουν, μάλιστα, αν βλέπουν ότι του κάνουν πόλεμο»

Θελήσαμε, ακόμα, να «ξεκαθαρίσουμε» το τοπίο σχετικά με την καταγωγή του Ντάνου, μιας και τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν ότι δεν είναι Σκιαθίτης, αλλά από τον Δούκα, της Δ. Ε Φολόης, στην Ηλεία.

«Από τον Δούκα είναι ο μπαμπάς του. Ο Γιώργος έχει μεγαλώσει στη Σκιάθο. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μετά από μερικές ημέρες ήρθε στην Σκιάθο και από τότε δεν ξαναέφυγε. Μένει εδώ όλα τα χρόνια του. Είναι απλά ο τόπος καταγωγής του μπαμπά του. Ούτε για διακοπές πήγαινε. Και ο μπαμπάς του έμεινε Σκιάθο από όταν γνώρισε τη μαμά του Γιώργου, γιατί οι γονείς του γνωρίστηκαν εδώ. Η μαμά του είναι που έχει καταγωγή από το νησί», είπε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε και για το γράμμα που είδαμε να διαβάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν οι «Διάσημοι» κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας.«Του έστειλα μήνυμα, δύο λόγια. Μπορούσα να του γράψω πιο πολλά, αλλά δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι έπρεπε να είναι μικρό το γράμμα μου», προσθέτοντας ότι κι εκείνος συγκινήθηκε, όπως ο «Ντάνος». «Είναι άλλο να είναι το γράμμα από κάποιον φίλο του κι άλλο από τον θείο του. Είμαστε δεμένη οικογένεια. Μου έχει και αδυναμία… Κι όσο να πεις κι εγώ όταν τον είδα να το διαβάζει για πρώτη φορά, επόμενο ήταν με αγχώσει», συνέχισε.

Όσο για τον εκνευρισμό του Ντάνου που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής; «Εντάξει… όλοι έχουν δίκιο. Και όταν χάνουν, είναι λογικό να έχουν νεύρα. Η παρεξήγηση με τον Γιάννη έγινε γιατί… Κι οι «Μαχητές» έχουν μια ειρωνεία όταν κερδίζουν. Βέβαια, θα μου πεις και ο Γιώργος είναι παιδί όπως οι Μαχητές, άσχετα αν είναι στην άλλη ομάδα. Αλλά είναι παιδί που ασχολείται με τον αθλητισμό και πάντα θέλει να νικάει, αν δε νικάει, στεναχωριέται. Και είναι επόμενο αυτό να φέρνει εκνευρισμό. Με όποια ομάδα κι αν είναι. Όταν χάνεις, είναι λογικό να στεναχωριέσαι. Κι όταν χάνεις ένα έπαθλο σοβαρό, όπως ήταν το χθεσινό ή όταν είναι φαγητό. Κι αν σου ‘πουλήσουν’ ειρωνεία, είναι ακόμα πιο λογικό.

Τον ρωτήσαμε ακόμα αν είναι πιο «εκρηκτικός» ο χαρακτήρας του Γιώργου κι αν μπορεί τελικά να φταίει αυτό του το χαρακτηριστικό. «Νευρικός ο καθένας μας μπορεί να είναι, αλλά αν σε προκαλεί και ο άλλος… είναι σα να ανάβεις το σπίρτο και να βάζεις φωτιά».

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον «Διάσημο» να έχει φτάσει στα πρόθυρα αποχώρησης και τον ρωτήσαμε αν κάτι τέτοιο ισχύει ή αν είναι απλά… δημοσιεύματα. «Εμείς δεν έχουμε κάποια τέτοια ενημέρωση. Αν θελήσει να μιλήσει με κάποιον, έχει δικαίωμα να μιλήσει με τη μητέρα του ή τον αδερφό του. Με τον αδερφό του που μιλήσανε σε κάποια φάση, τον είχε ρωτήσει ο Γιώργος αν θέλει (σς: εννοεί ο αδερφός του, Χάρης) να αποχωρήσει και να γυρίσει, για να τον βοηθήσει με το μαγαζί κλπ, ο αδερφός του του είπε ότι δεν υπάρχει θέμα και να συνεχίσει».

«Δε νομίζω να του έχουν βγάλει λάθος εικόνα προς τα έξω, γιατί ο Γιώργος δείχνει αυτό που είναι. Μέχρι στιγμής. Τώρα τελευταία, ίσως όλα αυτά με τους εκνευρισμούς να είναι ‘τραβηγμένα’, για την τηλεθέαση που λένε. Γιατί δεν μπορεί μόνο τώρα τελευταία να είναι όλο νεύρα. Πριν ήταν πιο πολλά άτομα, είχαν πιο πολλά νεύρα. Τώρα που είναι λιγότεροι, έπρεπε να τα βρίσκουν πιο καλά μεταξύ τους. Κάποιος πρέπει να κάνει και τον τσαμπουκά, να βγαίνει μπροστά».

Το σενάριο να γυρίσει νικητής στη Σκιάθο πώς φαίνεται στον αδελφό του μπαμπά του Γιώργου Αγγελόπουλου; «Όταν θα βγει από το παιχνίδι, θα έχουμε επικοινωνία, αλλά νομίζω δε θα γυρίσει αμέσως. Ίσως θελήσει να μείνει λίγο εκεί να ηρεμήσει και μετά να έρθει προς τα εδώ. Να ηρεμήσει λίγο, να προσαρμοστεί, να δει τι γίνεται», εξήγησε. Όταν, δε, μάθει τι γίνεται στον «έξω κόσμο» στο άκουσμα της λέξης «Ντάνος»; «Θα του έρθει πολύ απότομα αυτό το πράγμα. Δεν τα πάει καλά με τη δημοσιότητα. Ακόμα κι εμείς με όλο αυτό που γίνεται και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ήρθε πολύ απότομα όλο αυτό. Υγεία να έχουμε! (γέλια)».

 

Συνέντευξη στην Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top