Ζέτα Μακρυπούλια: «Θα παρουσιάσω το ’’Ρουκ Ζουκ’’»

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του star.gr

Το βράδυ της Κυριακής έκανε guest εμφάνιση της στο «Yοur Face Sounds Familiar». Μετά από καιρό είδαμε ξανά την Ζέτα Μακρυπούλια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μιας και συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, στη θέση της Έλλης Κοκκίνου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ζέτα Μακρυπούλια επιβεβαίωσε με δηλώσεις της το ρεπορτάζ του star.gr, σχετικά με τη «μόνιμη» παρουσία της στο κανάλι των Σπάτων και την παρουσίασεη του «Ρουκ Ζουκ».

«Υπάρχει κάτι που ετοιμάζεται εδώ στον ANT1. Ένα πολύ αγαπημένο μου παιχνίδι, το ''Ρουκ Ζουκ''. Ξεκινάμε σύντομα. Είναι ένα παιχνίδι που μου άρεσε τόσο πολύ!», είπε η παρουσιάστρια, επιβεβαιώνοντας ότι θα επιστρέψει μαζί το τηλεπαιχνίδι που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και είχε παρουσιαστεί από το 1994 έως το 1997 με μεγάλη επιτυχία στο Mega από τη Μαίρη Μηλιαρέση. 

Μάλιστα και σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό", δήλωσε: «Στον ΑΝΤ1 επέστρεψα με την σειρά (σ.σ. το Στο Καλό Γλυκιά Μου Συμπεθέρα). Αλλά τώρα επιστρέφουμε με ένα τηλεπαιχνίδι, χαρούμενο, ωραίο, διασκεδαστικό», συμπληρώνοντας: «ήμουνα άρρωστη με το Ρουκ Ζουκ! Θυμάμαι ότι το έπαιζα με τις συμμαθήτριές μου στο σχολείο».

«Είχα κάνει άλλη μία φορά τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν θυμάμαι που και για λίγα επεισόδια. Είναι κάτι διαφορετικό κι εγώ τώρα θα το μάθω. Αλλά, επειδή μου αρέσουν τα παιχνίδια πάρα πολύ και έχω μία τρέλα με το συγκεκριμένο, πιστεύω πως, αν δεν τους βουτήξω τα ακουστικά να μπω μέσα να παίξω, θα τα πάμε καλά!», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top