Survivor: ΓΙΑΤΙ είπε δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ο πατέρας του Μάριου στον Τσανγκ;

Δείτε τι έγραψε

Survivor: ΓΙΑΤΙ είπε δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ο πατέρας του Μάριου στον Τσανγκ;

Το τροχαίο που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο έφερε τα πάνω – κάτω στο Survivor, ενώ ειδικά στην ομάδα των «Μαχητών» «κόστισε» και σε παίκτες, μιας και υπήρξε μια οικειοθελής αποχώρηση λόγω τραυματισμού, αυτή της Ειρήνης Κολιδά και μια πρόσκαιρη «απώλεια» ενός από τους πλέον δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού, του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, που ανάρρωσε και πλέον αγωνίζεται κανονικά.

Κι ενώ πολλοί είχαν πει ότι δεν είναι δυνατόν να έχει επιστρέψει τόσο δυνατός ο 30χρονος στο παιχνίδι μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, για πρώτη φορά, ο πατέρας του Κύπριου παίκτη έσπασε την σιωπή του. Με αφορμή τις δηλώσεις του Ορέστη Τσανγκ το απόγευμα της Τρίτης, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, ο κ. Ιωαννίδης έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Ο Μάριος έκανε γκελ και χτύπησε σε δύο σημεία, πρώτα στον άνω κορμό και μετά στην κλείδα του, που ράγισε, δεν έσπασε… Θα τρόμαζε κάθε άνθρωπος με τα πόσα φάρμακα έπαιρνε ο Μάριος και χωρίς φαγητό», είχε δηλώσει ο Ορέστης.

Και ο μπαμπάς του Μάριου σχολίασε επ’ αυτού: «Αγαπητέ Τσανγκ, είμαι ο πατέρας του Μάριου και σε συγχαίρω για την προσπάθεια που έκανες τόσο εσύ όσο και αυτοί που συνεχίζουν, διάσημοι και μαχητές. Πάρα πολύ καλά τα είπες χθες στην παρουσίαση σου στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή Πανόραμα. Θα σε παρακαλούσα όμως να επικοινωνήσεις με κάποιον κύριο Πρόεδρο σωματείου, ο οποίος ζητούσε να φύγει ο Μάριος από το παιγνίδι, γιατί είπε, ο τραυματισμός του Μάριου ήταν ψέμα, εύχομαι στον κύριο Πρόεδρο να μην βρεθεί ποτέ σε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις σαν πατέρας, αν έχει παιδιά. Αν έχει καταλάβει ο κύριος Πρόεδρος ότι παρασύρθηκε από κάποιους να κάνει αυτές τις δηλώσεις, έπρεπε να ξέρει ότι οι Προέδροι έχουν και άποψη και θέση προσωπική και δεν κατευθύνονται. Ας κάνει λοιπόν αυτό που πρέπει έστω και εκ των υστέρων και ας μην παίζει παιγνίδια με τα παιδιά των άλλων».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος στον οποίο αναφέρεται δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Αδαμάκη, στενό φίλο του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον πρόεδρο της ομάδας Εθνικός Αστέρας στην οποία αγωνιζόταν ο 34χρονος Σκιαθίτης, και που πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή Happy Day, έκανε λόγο για ψεύτικο τραυματισμό του Μάριου. «Εγώ στεναχωρήθηκα βέβαια με το θέμα του Μάριου, δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω. Φυσικά και είναι άδικο για τους άλλους. Και όχι μόνο άδικο, αλλά δεν δικαιολογείται με τέτοιο τραύμα που είχε να επιστρέψει μέσα σε δύο εβδομάδες. Μέσα σε 14 μέρες γύρισε και αγωνίζεται και το βλέπετε και σαν σκυλί τρέχει. Σαν να μην έχει πάθει τίποτα. Αυτά δεν γίνονται, κάτι συμβαίνει. Προφανώς δεν φταίει το παιδί, κάτι άλλο φταίει», είχε δηλώσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top