Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» μίλησε ο Πάνος Αργιανίδης. Η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη τον συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και όπως είναι φυσικό μίλησε για το Survivor, ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις σπόντες και τα… καρφιά του στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

 
Αρχικά, αναφέρθηκε στον Τσανγκ λέγοντας:  «Ο Τσανγκ επειδή είναι έξυπνος θα αποκτήσει τη δημοσιότητα που θέλει, είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ένα πολύ εργατικό παιδί, οι άλλοι όταν θα βγουν δεν θα υπάρχουν εκπομπές να βγουν να τα πουν».
 
Στη συνέχεια, στο «στόχαστρο» του μάνατζερ ράγκμπι μπήκε ο Γιάννης Σπαλιάρας. «Ο Σπαλιάρας είναι ένα παιδί της τηλεόρασης, που ξέρει πολύ καλά πώς να σκέφτεται και να λειτουργεί σε αυτή. Είναι αυθόρμητος, αλλά λειτουργεί με στρατηγική», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Στέλιο Χανταμπάκη. «Τον Χανταμπάκη τον συμπαθώ. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και τώρα  θα πρέπει να εκμεταλλευτεί άψογα την κακή πλευρά που έβγαλε στο παιχνίδι… Το να μπει στη διαδικασία να αλλάξει αυτό το προφίλ, δεν αξίζει».

Για το τέλος άφησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ο Ντάνος είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, είναι δύσκολα προσεγγίσιμος, αλλά δεν είναι κακό παιδί. Αυτό με τα γουρούνια δεν θα το δείτε ποτέ στις οθόνες σας, εγώ έχασα 20 κιλά σχεδόν, πηγαίναμε στα αγωνίσματα και βλέπαμε τους άλλους να τρέχουν σαν τρελοί». Κλείνοντας, αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Tags: