Survivor: ΑΥΤΟΙ οι παίκτες κέρδισαν την ατομική ασυλία! – ΠΟΙΟΙ είναι υποψήφιοι προς ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η διαφορά ανάμεσα σε «Διασήμους» και «Μαχητές» κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος που θα χάριζε σε μια από τις δύο ομάδες την ασυλία ήταν – αν μη τι άλλο – αισθητή, ίσως και μη αναστρέψιμη.

Και τελικά εκείνοι που γύρισαν στην καλύβα τους ήρεμοι και απαλλαγμένοι από το άγχος της «εσωτερικής ψηφοφορίας» στην ομάδα τους, προκειμένου να καταλήξουν στο ποιοι παίκτες θα βγουν στη «σέντρα» του τηλεοπτικού κοινού και τελικά ένας από αυτούς θα επιστρέψει στην Ελλάδα είναι οι «Μαχητές».

Έτσι, οι «Διάσημοι» έκαναν το δικό τους αγώνα ισορροπίας, που ανέδειξε τα δύο πρόσωπα που θέλοντας και μη δεν θα είναι «διαθέσιμα» προς ψηφοφορία από τους συμπαίκτες τους και θα παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως έδειξε η δοκιμασία, εκείνοι που κέρδισαν την ατομική ασυλία είναι οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα φανεί ποιοι θα είναι υποψήφιοι…

Αντίστοιχα, με βάση το αποτέλεσμα που προέκυψε από την ψηφοφορία των παικτών, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Μπο, η Λάουρα Νάργες και ο Κώστας Κοκκινάκης, μιας και ισοψήφησαν στην κάλπη.

Και πλέον είναι στην «ευχέρεια» του τηλεοπτικού κοινού να αποφασίσει ποιος θα μείνει και ποιος όχι…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top