«Master Chef»: Αυτός είναι ο παίκτης που ΔΙΧΑΣΕ τους κριτές-Γιατί δεν δοκίμασε το πιάτο του ο Σκαρμούτσος!

Πήρε μια θέση στην 50άδα του διαγωνισμού μαγειρικής ή όχι;

Ο Θωμάς Καρδαμίλης από την Λάρισα στάθηκε μπροστά από τους τρεις κριτές του «Master Chef» μαγείρεψε «Γλώσσα παπιγιόν» διεκδικώντας μία θέση στην 50άδα του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο ίδιος αποκάλυψε στους κριτές που ήθελε πάρα πολύ να ασχοληθεί με την μαγειρική, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω κάποιον οικονομικών προβλημάτων και έτσι έγινε μπαρμπέρης, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασαν το πιάτο του και του είπαν πως ήταν αρκετά γευστικό, ωστόσο είχε πολλές αστοχίες.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πηγαίνοντας στον πάγκο του είπε: «Να ξέρεις ότι λίγο πολύ, όλοι έχουμε περάσει άσχημα στη ζωή μας. Παρόλα αυτά, αυτό που θέλαμε να κάνουμε το κάναμε. Δεν υπάρχει κανένας, ο οποίος μπορεί να μας σταματήσει  από το να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα».

Ο σεφ επέστρεψε στη θέση του δίχως να δοκιμάσει το πιάτο και δικαιολόγησε αυτή την κίνηση λέγοντας: «Δεν δοκίμασα γιατι πολλές φορές φορές κοιτώντας ένα πιάτο μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά πράγματα. Αυτό γίνεται και όταν κοιτάς και έναν άνθρωπο στα μάτια» και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε διχασμένοι».

Στη συνέχεια, πήρε την ποδιά και ζήτησε από τον παίκτη να κοιτάξει το πιάτο, αλλά και βαθιά μέσα στην καρδιά του και να δει πόσο πολύ θέλει να συνεχίσει.

Ο Θωμάς την πήρε και συγκινημένος ευχαρίστησε τους κριτές, οι οποίοι-επίσης είχαν συγκινηθεί- για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top