«Master Chef»: ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κρίνει παίκτρια ο Σκαρμούτσος – Γιατί δεν μπορούσε να είναι αντικειμενικός;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πάνω σε μια παλιά του γνώριμη «έπεσε» πάνω ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κατά τη διάρκεια των οντισιόν του Master Chef.

Η Μαργαρίτα πήγε να διαγωνιστεί αλλά όπως φάνηκε από τη συνομιλία της με τον ένα από τους τρείς σεφ κριτές δεν ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε αντίστοιχο μαγειρικό διαγωνισμό.

Όπως ανέφερε και η ίδια στην εισαγωγή της, πριν απο 5 χρόνια είχε πάρει μέρος στο Junior Master Chef και εμφανίστηκε με το πιάτο της προκειμένου, όπως δήλωσε «να φτάσει όσο ψηλά, όσο είχε φτάσει στο Junior Master Chef».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος που συμμετείχε και στην παιδική έκδοση του σόου, μόλις την είδε την αναγνώρισε, την αγκάλιασε και μεταξύ άλλων ζήτησε από τους δύο κριτές να μην κάνει σχολιάσει γιατί δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενικός απέναντί της, μιας και η Μαργαρίτα ήταν στις φιναλίστ!

Αν και είπε τα καλύτερα για εκείνη και της έκανε μια πολύ ωραία «εισαγωγή» με βάση τα πρότερα δείγματα που είχε δώσει η νεαρή, τελικά δεν κατάφερε να περάσει στο… ενήλικο Master Chef.

«Ξέρεις ότι πάντα ήμουν αντικειμενικός απέναντί σου, αυτό το πιάτο όμως, δυστυχώς δεν είναι από τα καλύτερα σου. Πονάει πάρα πολύ που το λέω, εδώ όμως είναι ένας μεγάλος διαγωνισμός και δυστυχώς όσο και αν με πονά πρέπει να σου πω όχι» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top