Εκανε την τελευταία πρόβα της η Demy και φεύγει για... ημιτελικό!

Δείτε το βίντεο

Κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο. Τόσο μένει μέχρι να ανέβει στη σκηνή του International Exhibition Centre στο Κιέβο η Ντέμι και παρουσιάσει στο κοινό της Eurovision το κομμάτι «This is love», κομμάτι με το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, η νεαρή τραγουδίστρια έκαναν πρόβα τζενεράλε και παρουσίασαν για πρώτη φορά ολοκληρωμένα όλα όσα θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τρίτης μετά τις 10 το βράδυ από την κρατική τηλεόραση.

Με το μάξι φόρεμα της, το έντονο μακιγιάζ της παραμένει και το wet look στα μαλλιά της, η Ντέμι έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, τηρώντας κατά γράμμα τις σκηνοθετικές οδηγίες που της έχει δώσει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Δευτέρας θα περάσουν όλες οι χώρες από τη σκηνή και θα βαθμολογηθούν από τις κριτικές επιτροπές, μιας και οι ημιτελικοί «γυρίζονται» δύο φορές, προκειμένου να συνεχίσει η προβολή τους στην περίπτωση τεχνικού προβλήματος.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί την Τρίτη, οπότε και θα μάθουμε αν τελικά θα δούμε την ελληνική συμμετοχή στον τελικό!

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top