Η Demy εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, στο μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε στο Κίεβο για την έναρξη της εβδομάδας της Eurovision το βράδυ της Κυριακής. Με ένα μαύρο μίνι φόρεμα, η φετινή μας εκπρόσωπος περπάτησε στο κόκκινο χαλί κλέβοντας τα φλας των φωτογράφων με τους παρευρισκόμενους να μιλούν για την απίστευτη ομορφιά της!

Μαζί της ήταν όλη η ελληνική αποστολή, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι έφτασαν την Παρασκευή στην Ουκρανία, και ετοιμάζονται και εκείνοι πυρετωδώς για να παρουσιάσουν στους Έλληνες τηλεθεατές την φετινή Eurovision.

Το πρόγραμμα της Demy είναι γεμάτο, καθώς εκτός από τις πρόβες που πραγματοποίησε στη σκηνή της Eurovision, έδωσε αρκετές συνεντεύξεις σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά έκανε και Live εμφανίσεις, όπως αυτή στο χωριό της Eurovision που έχει στηθεί στην Ουκρανία.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η πρώτη πρόβα τζενεράλε του Α’ ημιτελικού στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα.

Μετά από λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα τζενεράλε, η οποία μάλιστα θα μαγνητοσκοπηθεί για λόγους ασφαλείας κατά την διάρκεια του ζωντανού προγράμματος, ενώ οι κριτικές επιτροπές των χωρών θα την παρακολουθήσουν και θα δώσουν την βαθμολογία τους.