Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν το σκεφτόμουν καλύτερα, μπορεί να μην πήγαινα καθόλου στο Survivor»

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν το σκεφτόμουν καλύτερα, μπορεί να μην πήγαινα καθόλου στο Survivor»

Για το Survivor, την οικειοθελή της αποχώρηση από αυτό, τα πρώτα της συναισθήματά της μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, το πώς ένιωσε μόλις άνοιξε το κινητό της στον Άγιο Δομίνικο και είδε τα σχόλια των τηλεθεατών στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, αλλά και τον Στέλιο Χανταμπάκη που – όπως είχαμε παρακολουθήσει στα επεισόδια - της έκανε τη ζωή δύσκολη όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Όταν μπήκα στα social media και διάβασα όλα αυτά τα όμορφα σχόλια του κόσμου, συγκινήθηκα. Ήμουν ήδη έντονα συναισθηματικά φορτισμένη από το Survivor, αλλά λύγισα και έκλαψα την ώρα που διάβαζα τα μηνύματα που μου είχαν στείλει. Πάντα ήθελα και περίμενα να εκτιμηθούν ο χαρακτήρας και η ευθύτητά μου, διότι στο χώρο του τραγουδιού όλα αυτά τα χρόνια κινούμαι με κύριο γνώμονα την λέξη «αξιοπρέπεια». Διαπίστωσα πως η ειλικρίνεια και η αλήθεια μου εκτιμήθηκαν από τον κόσμο που μας παρακολουθούσε κι αυτό με συγκίνησε περισσότερο! Ξέρεις, στο Survivor δούλεψα πολύ και με τον εαυτό μου. Ήταν μοναδική εμπειρία κι έχω να θυμάμαι μόνο θετικά πράγματα! Ένιωσα πως ισορρόπησα, ξαναβρήκα την Ειρήνη και επιβεβαίωσα ορισμένα πράγματα για τον εαυτό μου», δήλωσε.

Και συνέχισε απαντώντας στον Στέλιο Χανταμπάκη και την δημόσια συγνώμη που ζήτησε από την οικογένειά της! «Από τότε που γυρίσαμε στην Αθήνα δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα με τον Στέλιο. Είμαι, όμως, σίγουρη ότι το εννοεί. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι ο καθένας από εμάς να κάνει την αυτοκριτική του και να βελτιώνεται. Χωρίς να τον γνωρίζω πολύ καλά, είχε στοιχεία που με κέρδισαν. Χάρηκα πολύ όταν ήρθε στην ομάδα μας. Όταν πήγα στο συμβούλιο και ψήφισα τον Στέλιο, το έκανα με αυθορμητισμό, γιατί είχα θυμό για την κατάσταση της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, δεν ένιωσα όμορφα όταν το έκανα. Εκεί πήγα κόντρα στις αρχές και στα πιστεύω μου, αλλά μέσα στην αδικία προσπάθησα να είμαι δίκαιη. Εννοείται ότι μετά το συμβούλιο αυτομαστιγώθηκα. Είμαι αυστηρή και σκληρή με τον εαυτό μου», είπε.

Όσο για το πώς βλέπει το παιχνίδι και τι σκέφτεται τώρα που αποτελεί παρελθόν για εκείνη; Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε μιλώντας στο περιοδικό People: «Δεν είχα προετοιμαστεί για το πως παίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι! Δεν γνώριζα ότι θα υπήρχαν χτυπήματα κάτω από τη μέση, παρά μόνο για ορισμένες δυσκολίες που θα είχαν σχέση με την πείνα, την επιβίωση στην ύπαιθρο αλλά και τα σκληρά αγωνίσματα. Δεν πρόλαβα να προετοιμάσω τον εαυτό μου και στο λέω αυτό, γιατί αν το σκεφτόμουν καλύτερα μπορεί να μην πήγαινα καθόλου στο παιχνίδι».

Μάλιστα, εξήγησε μεταξύ άλλων ότι όσο ήταν «Διάσημη», λειτούργησε χωρίς στρατηγική: «Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως υπήρχαν άτομα που λειτουργούσαν με συγκεκριμένη τακτική για να παραμείνουν στο παιχνίδι, στενοχωριόμουν. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παίξω κάποιο συγκεκριμένο ρόλο, του καλού ή του κακού, για να επιβιώσω. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είναι η Ειρήνη. Αυτό που βλέπατε εσείς δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βίωσα εγώ εκεί. Εξαιτίας της πείνας, της απομόνωσης και της έλλειψης επικοινωνίας, όλα διογκώνονται. Ένα περιστατικό άνευ σημασίας που θα συνέβαινε στην παραλία, στο επεισόδιο μπορεί να φαινόταν εξαιρετικά σοβαρό».

Αναφέρθηκε ακόμα και στους Μαχητές, εξηγώντας γιατί είχε πει ότι θα ήθελε να είναι στην ομάδα τους: «Στην αντίπαλη ομάδα εκτιμούσαν τους δυνατούς παίκτες. Τους επικροτούσαν, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα στα αγωνίσματα. Στους Μαχητές υπήρχε περισσότερη ειλικρίνεια και αθωότητα, γι αυτό και πίστευα πως θα ταίριαζα να είμαι μαζί τους. Ευτυχώς  ή δυστυχώς έχω και αθωότητα και ειλικρίνεια στοιχεία του χαρακτήρα μου που δεν θα ήθελα να ξεχάσω ποτέ».

Τέλος, παραδέχτηκε και ότι ήταν ανάμεσα σε εκείνους που «τσίμπησαν» από το φαγητό που πήραν και ήταν εκτός των κανονισμών του παιχνιδιού. «Η δική μου συμμετοχή ήταν από τη στιγμή που έφτανε σε μας το φαγητό. Δεν ερωτήθηκα, δηλαδή, ποτέ προκειμένου να συμφωνήσω ή όχι σε αυτή την κίνηση της ομάδας μου, αλλά φάγαμε όλοι μαζί και είμαστε όλοι συνένοχοι», αποκάλυψε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top