Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι  διατροφή κάνει η Ελένη Μενεγάκη  και καταφέρνει  να έχει μια καλλίγραμμη σιλουέτα.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της τις σαλάτες που επιλέγει να τρώει, όταν αποφασίζει να κάνει αποτοξίνωση για λίγες ημέρες.

Η Ελένη μπήκε στην κουζίνα του Γιώργου Τσούλη και με αφορμή τη συνταγή που θα έκανε ο σεφ είπε: «Ο τόνος έχει πολλά θρεπτικά συστατικά και καλό είναι να τον χρησιμοποιείτε σε μία δίαιτα. Εγώ δηλαδή πιο άχαστη σαλάτα, από μαρούλι, κρεμμυδάκι και τόνο δεν έχω, όταν θέλω να κάνω μια μίνι αποτοξίνωση 2-3 ημερών. Και δεν νιώθω αδυναμία γιατί ο τόνος με κρατάει… Και από εκεί και πέρα τρώω τις σαλάτες, κουβάδες ολόκληρους. Χορταίνω, δεν παχαίνω και αποτοξινώνεται και ο οργανισμός».


Δείτε το βίντεο…

Tags: