Είναι ακριβώς όπως φαίνεται, δεν προσποιείται σε καμία περίπτωση. Αυτό δηλώνει για τον Ντάνο του Survivor ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα.

Ο Βασίλης Αδαμάκης, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως τον γνώρισε αυτός.

«Ο Γιώργος είναι ένα αυθεντικό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί, ο χαρακτήρας του είναι ακριβώς όπως φαίνεται, δεν προσποιείται σε καμία περίπτωση, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, το κάνει πάντα με τη θέλησή του και ομαδικά. Εγώ δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Γιώργος προσπάθησε να κάνει οτιδήποτε για τον εαυτό του και μόνο», είπε.

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι για πολλούς και διάφορους λόγους εκεί μέσα παίζονται πολλά. Τον προτείνουν συνέχεια ενώ είναι ο καλύτερος παίκτης. Θέλω να το πάρει ο Γιώργος γιατί το αξίζει. Είναι πολύ αυθεντικό παιδί και χαρακτήρας χαμηλών τόνων. Εδώ στην ομάδα είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά: βοηθούσε, έτρεχε πάνω κάτω… Αυτό που κάνει το κάνει με την ψυχή του, θέλει να είναι νικητής».

Όσο για τις γυναίκες; «Καλό είναι να προσέχει τις γυναίκες λίγο ο Γιώργος. Ωραίος άντρας είναι, αρσενικός, αυθεντικός… Έρχονται κοπέλες και ζητάνε ρούχα που έχει φορέσει. Με είχε πάρει μια κοπέλα και μου έλεγε ότι θέλω να τον αγκαλιάσω, να τον γνωρίσω, ότι έχει και περιουσιακά στοιχεία, ότι θα τα πάρει όλα ο Γιώργος. Την εκλεκτή της καρδιάς του θα τη βρούμε στη συνέχεια», συμπλήρωσε.

Tags: