Δεν είναι πλέον στην παραλία που μοιράζονται «Διάσημοι» και «Μαχητές» στον Άγιο Δομίνικο, μιας και όπως προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Ορέστης Τσανγκ ήταν αυτός που αποχώρησε από το Survivor.

Μετά την αποχώρηση του ο πρώην (πλέον) παίχτης του παιχνιδιού επιβίωσης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Το όμορφο ταξίδι του survivor τελείωσε για εμένα. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία. Όμως αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι θέλει να κάτσουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι, εγώ μένει μόνο να το δεχτώ. Κρατάω μόνο τα θετικά από τις ογδόντα τόσες μέρες και προχωράω», ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ.

«Αυτό που θα μου λείψει εδώ στο νησί, είναι η ελευθερία! Αυτή η ελευθερία που κοιμόμουν τα βράδια στην αιώρα και μπορούσα να βλέπω τα αστέρια. Με τα ίδια ρούχα και λίγο φαγητό ήμουν χαρούμενος και όταν ξάπλωνα σκεφτόμουν πως κάπως έτσι πρέπει να είναι η ευτυχία. Απλά ξαπλωμένος σε κατασκευή που έφτιαξες μόνος σου και βλέποντας τα αστέρια» είπε και συνέχισε: «Μόλις γυρίσω στην Ελλάδα θέλω να δω την οικογένεια μου, τους γονείς μου και την αδερφή μου και μετά θα βάλω μπρος όλες αυτές τις ιδέες που είχα μέσα στο παιχνίδι και να ξεκινήσω ένα νέο ταξίδι, αυτό της επιχειρηματικής μου νέας δραστηριότητας».

 

Tags: