SYTYCD: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ η 43χρονη τους κριτές – Μελισσανίδης: «I don’t think you can dance»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πήγε με αέρα στο «So you think you can dance», αλλά τελικά η κριτική επιτροπή είχε άλλη γνώμη για το… ταλέντο της.

Ο λόγος για την Μαρία Ντάτσα που στην εισαγωγή του λόγου της, είπε ότι ο χορός είναι το alter ego της, όμως οι κρίτες δε συμμερίστηκαν αυτή της τη δήλωση.

«Το ότι γουστάρεις την μουσική κράτα το και κάνε το, αλλά εγώ προσωπικά i don’t think that you can dance, για αυτό που έψαχνα εγώ εδώ» είπε ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ενώ με τη σειρά ο Ιβάν Σβιτάιλο πρόσθεσε: «Ξέρεις όταν λες πως ο χορός είναι το alter ego, θα ήταν σκληρό να σου πω «όχι δεν είναι». Δυστυχώς όμως για το διαγωνισμό αυτόν είσαι αδύναμη».

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σημείωσε ότι «εγώ νομίζω ότι περισσότερο ήταν η εμπειρία που θα ήθελες να αποκτήσεις και για αυτό και ήρθες εδώ, δηλαδή να μπεις στη δοκιμασία να δοκιμαστείς σε κάτι. Οπότε νομίζω ότι αυτό είναι θετικό και καλά έκανες» σημειώνει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ «αυστηρή» ήταν με την 43χρονη διαγωνιζόμενη και η Ελένη Φουρέιρα που είπε: «Έχεις τόσο ωραία ενέργεια, έχεις τόσο ωραία ενέργεια, έχεις τόσο ωραίο σώμα. Φαίνεται ότι είσαι ερασιτέχνης σε αυτό και ότι έχεις δουλέψει χρόνια. Ήσουν πολύ γλυκιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top