Η μία αλλαγή μετά την άλλη γίνονται στον Alpha, μιας και όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρός του, Δημήτρης Κοντομηνάς έχει διάθεση «ανανέωσης».

Οι αλλαγές αφορούν στον διοικητικό τομέα: μετά την απομάκρυνση του Κώστα Σούσουλα από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της τηλεόρασης του ALPHA και την ανάληψη της θέσης της Διεύθυνσης Προγράμματος από την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, επήλθαν κι άλλες αλλαγές που γνωστοποιήθηκαν μέσα από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι των Σπάτων.

Συγκεκριμένα, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ στην Alpha Δορυφορική Τηλεόραση αναλαμβάνουν αντίστοιχα ο Βασίλης Παπαδρόσος και ο Δήμος Βερύκιος.

Η ανακοίνωση του Alpha:

«Ο Alpha πάντα μπροστά με νέο ΔΣ!

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Alpha Δορυφορική Τηλεόραση. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαδρόσος και αντιπρόεδρος ο Δήμος Βερύκιος. Μέλη του είναι οι: Γιώργος Χριστοδούλου, Άννα Σούρπη, Δημήτρης Κούρεντας. Ο Alpha παραμένει δυναμικός στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, ενώ παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον στηριζόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό του, με έμπνευση και σταθερότητα.

Ο Alpha αποδεχόμενος την παραίτηση του κ. Δημήτρη Φουρλεμάδη τού εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα».
 

Tags: