«Από το ξενοδοχείο υπήρχαν ήδη οι κλίκες» είπε ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε οικιοθελώς από το Survivor δέκα μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού στην εκπομπή Survivor Πανόραμα!

Ο Δημήτρης Πασχούλας είπε ότι έφυγε γιατί: «Το είχα πάρει πιο ρομαντικά, λίγο πιο χαδιάρικα».

Τι είπε για τον Ντάνο

«Όταν πήγαμε στην παραλία πρώτη μέρα, ο Γιώργος πήγε και κατέβαζε όλους τους φοίνικες, τα φύλλα για να κάνουμε την καλύβα. Δηλαδή, ούτε μια μέρα δεν έκατσε το παιδί μαζί μας. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έρχεται μαζί μας» είπε ο Δημήτρης Πασχούλας.

Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Survivor το πήγε και ένα βήμα πάρα πέρα, λέγοντας πως στην ουσία ο σκοπός δεν ήταν τόσο να πάει στους Διάσημους, αλλά να φύγει εντελώς από το παιχνίδι.

«Δεν ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο, ήταν μια παρεούλα στην αρχή. Εγώ το εξέλαβα ότι το σκηνικό αυτό έγινε, επειδή ο Γιώργος ήταν δυνατός παίκτης, ήταν ο πιο δυνατός ίσως. Εντάξει, μετά εμφανίστηκε και ο Μάριος ότι είναι κι αυτός από τους πολύ δυνατούς. Για εμένα είναι οι δυο top αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Και είχαν ένα σκεπτικό ότι όποιος πάει στην ομάδα των Διασήμων πρώτη εβδομάδα, λογικά θα τον διώξουν οι Διάσημοι, οπότε τρως στον ανταγωνισμό τον δυνατό παίκτη. Είναι στρατηγική.»