Το κορίτσι του Γιώργου Χρανιώτη είναι μελαχρινό, όμορφο και… κατά πολύ μικρότερό του!

Ποια είναι η Γεωργία που του έχει κλέψει την καρδιά;

Το κορίτσι του Γιώργου Χρανιώτη είναι μελαχρινό, όμορφο και… κατά πολύ μικρότερό του!

«Γιώργο, η επίδοσή σου στα αθλήματα πιστεύω ότι οφείλεται στα πολλά γλυκά που έχουμε φάει πριν πας στο παιχνίδι. Η ζάχαρη σε κρατάει δυνατό σωματικά και ψυχολογικά. Και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαι περήφανη για σένα και δεν χάνω επεισόδιο. Σε περιμένω να πάρουμε κύματα και να χορέψουμε όταν επιστρέψεις. Έχεις φιλιά από τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τη νονά σου, τα αδέλφια σου, Ειρήνη και Νίκο, τον Γιάννη και όλους τους φίλους σου».

Αυτά είχε γράψει στο γράμμα που του είχε στείλει και είχε διαβάσει ο Γιώργος Χρανιώτης στο επεισόδιο της Τρίτης 25ης Απριλίου και από τότε όλοι ψάχνουν να μάθουν ποιο είναι το κορίτσι του παίκτη του Survivor.

Αν και ο «Διάσημος» κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει απασχολήσει την lifestyle επικαιρότητα παρά μόνο με τα βήματά του σε επαγγελματικό επίπεδο, μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης όλοι «σκαλίζουν» τη ζωή του.

Και κάπως έτσι μαθεύτηκε και ποια είναι η σύντροφός του, η οποία σύμφωνα με το iapopsi, είναι η όμορφη και νεαρή Γεωργία Αβασκαντήρα που ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό.

Oι δυο τους έχουν κάνει επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους, διακριτικά, μακριά από τα φώτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και μια σεβαστή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top