Survivor: «Σφάζονται» τα κορίτσια του Βασάλου και ο πατέρας του απαντά στο STAR-Ποια ήταν η κοπέλα του Κωνσταντίνου

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει τραβήξει πάνω του όλα τα (γυναικεία κυρίως) βλέμματα και όχι άδικα καθώς είναι μια από τις πιο σέξι αντρικές παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο, αν δει κανείς τόσο το κορμί, όσο και το πρόσωπό του.

Ωστόσο, υπάρχουν δυο κοπέλες, οι οποίες αναφέρουν ότι έχουν σχέση μαζί του, όπως σας είχαμε γράψει μέσα από το star.gr.

Από την μία είναι η Βασιλική Aγιαννοπούλου, η οποία ασχολείται κι εκείνη με το bodybuilding, ενώ κοινές τους φωτογραφίες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος τελικά αποδεικνύεται μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής, μιας και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που… θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: η Βασιλική δεν είναι το κορίτσι του «Μαχητή», σύμφωνα με τα όσα λέει  στο YouTube γνωστή personal trainer από την Κύπρο, η οποία, όπως αναφέρει, μιλάει εκ μέρους της οικογένειας του Κωνσταντίνου, ενώ μεταξύ άλλων απειλεί να κινηθεί νομικά εναντίον όσων Μέσων δημοσιεύουν τη ψευδή, όπως τη χαρακτηρίζει, είδηση της σχέσης του αγαπημένου της με την άλλη κοπέλα.

Στο ίδιο βίντεο μάλιστα αναφέρει πως είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα, γνωρίστηκαν σε αγώνες στην Αθήνα, αποκαλύπτοντας ότι του έχει χαρίσει το γούρι της για καλή τύχη στο παιχνίδι.

Τι απάντησε ο πατέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»:

«Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, είναι η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου και θα απαντήσει ο ίδιος όταν βγει. Εγώ δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τίποτα. Η Βασιλική όντως ήταν με τον Κωνσταντίνο, ήταν αθλήτρια δικιά μου. Ο Κωνσταντίνος στην προσωπική του ζωή θα κάνει τις επιλογές του, που εκείνον τον καλύπτουν. Εγώ την κοπέλα από την Κύπρο δεν την ξέρω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν την γνωρίζει ο Κωνσταντίνος».

 

ΔΕΙΤΕ το βίντεο… 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top