Η Παπαδοπούλου ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ την "κλίκα" του Survivor: Μας έβαλαν να ψηφίσουμε αν θα μιλάμε στον Αγγελόπουλο ή όχι

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ήταν η πρώτη της εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor και όπως ήταν λογικό η Ειρήνη Παπαδοπούλου βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις στο πλατό του Survivor Πανόραμα, όπου και βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια κλήθηκε να μιλήσει και για την σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και για το πώς τελικά προέκυψε αυτή η περιβόητη «κλίκα», από την οποία απείχε και έγινε αποδέκτης bullying από τους ίδιους της τους συμπαίκτες.

Η «μπουλντόζα» αποκάλυψε και πράγματα που δεν έχουν δείξει οι κάμερες του επιβίωσης του ΣΚΑΙ που αφορούσε σε μια συζήτηση που έγινε, πριν γίνει ο «διχασμός» της ομάδας των «Διασήμων» σε δύο στρατόπεδα.

«Και εικονικά φαινόταν ότι υπάρχει μια ομάδα που κάνει περισσότερη παρέα, που ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους και υπάρχει και μια άλλη. Εγώ ένιωθα ότι αν πλησιάζω αυτή την άλλη, ένιωθα περισσότερο πίεση. Δεν ξέρω γιατί. Για αυτό και εκτός του ότι ήμουν και είμαι κατά στο να μπω σε μια κλίκα ή σε μια στρατηγική, το μόνο που ήθελα ήταν να έχω μια ελευθερία κινήσεων και μια ελευθερία λόγου. Και δεχόμουν πίεση πάνω σε αυτό. Γιατί όλα είναι κατακριτέα. Δηλαδή το ότι θα μιλήσω με τον Ντάνο, σημαίνει ότι «α! είναι προς την εκεί μεριά;». Πήγαινε έτσι. Γιατί είχαμε διχαστεί… Γιατί είχε συμβεί κάτι το οποίο μέσα από την ομαδική συζήτηση που είχαμε κάνει, ότι το ρεζουμέ ήταν ότι κάποιος το ξεκίνησε για να διαχωριστούμε. Για να δει ποιοι πάνε από τη δικιά του τη μεριά και ποιοι πάνε από την άλλη. Κάτι το οποίο δεν ήθελα να μπω σε αυτή την ψηφοφορία. Πάλι πήρα μια θέση στη μέση γιατί αντιλαμβανόμουν ότι αν πω «ναι» κλίνω σε μια κλίκα, αν πω «όχι» τείνω σε μια άλλη κλίκα", είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε εξηγώντας τη στάση της απέναντι στους συμπαίκτες της, τους "Διάσημους": "Και πήρα μια ουδέτερη στάση στο τι είναι δίκαιο. Ναι αναφέρομαι και στο φαγητό, το οποίο είχα πει ότι αν αυτό μαυρίζει το όνομα της ομάδας και εκθέτει την ομάδα μας, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν είμαι υπέρ, αλλά μπορώ να κατανοήσω το λόγο που μπορεί κάποιος να το κάνει. Δικαιολογώ πάντα στους ανθρώπους. Ότι ο Χ πήρε την πρωτοβουλία και το έκανε είτε γιατί θέλει να κερδίσει κριτικές, είτε γιατί θέλει να φανεί χρήσιμος, είτε γιατί πείναγε… Όλα αυτά εμένα πιο πολύ μου διεγείρουν την περιέργεια να σε ρωτήσω πως το έκανες και γιατί το έκανες και τι ήθελες να ζήσεις. Δηλαδή πιο πολύ να καταλάβω πως το σκέφτηκε και πως λειτούργησε κάποιος, παρά να τον κατακρίνω. Έχω όμως και το δικαίωμα να βγάλω τη δική μου προσωπική άποψη και αν τόσο με ενοχλεί ας το δείξω στην κάλπη".

Τέλος, εξήγησε και τι ήταν αυτό που εκτίμησε στον Ντάνο, κάτι που έγινε από την πρώτη μέρα που εκείνος «πάτησε» το πόδι του στην παραλία των «Διασήμων»: «Από τον Ντάνο θα εκτιμήσω πως όταν ήρθε στην παραλία μας ήταν ειλικρινής. Όταν εγώ τουλάχιστον τον ρώτησα για ποιον σκοπό και για ποιον λόγο ήρθες στο παιχνίδι ήταν ειλικρινής. Είπε δεν ήρθα για να χάσω, ήρθα για να κερδίσω.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top