Αιχμές για την συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor άφησε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης Βασάλος, στην εκπομπή «Happy Day», χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

«Ο Κωνσταντίνος προτιμά να είναι λιπόθυμος παρά να βρει άλλους τρόπους για να είναι χορτάτος. Ο Κωνσταντίνος λιποθυμούσε στην αρχή γιατί ήταν στην φάση της προσαρμογής ενός ανθρώπου που κάνει πρωταθλητισμό και ενώ τρέφεται με 4,000 θερμίδες πέφτει στις 300. Δεν μπορεί κάποιος που κλέβει φαγητό, ενώ οι άλλοι πεινάνε, να προχωρήσει και κάποιος άλλος που τηρεί όλους τους όρους του παιχνιδιού και λιποθυμάει να μένει πιο πίσω. Δεν μπορώ εγώ να είμαι χωρίς τροφή και να ζαλίζομαι, να πέφτω λιπόθυμος και να προσπαθώ να κάνω επιδόσεις και ο άλλος να έχει φάει στα κρυφά και να τρέχει, να με περνάει και τελικά να κερδίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην προκλητική συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη στο αγώνισμα, όταν δεν σήκωνε τη σημαία και άφηνε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αγωνίζεται, είπε: «Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και στις προκλήσεις απαντά μέσα από την αγωνιστικότητά του κι όχι με ένα τρόπο διαφορετικό».

Tags: