Survivor: Στιγμιότυπα από το αποψινό επεισόδιο- Τι γίνεται με τις προμήθειες;

Η συγκίνηση του Σπαλιάρα

Στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» το απόγευμα της Τρίτης, έπαιξαν αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Μετά το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου μιλώντας στην κάμερα λέει  πως της φαίνεται περίεργη η παραλία των Διασήμων, πως είναι εξίσου όμορφη αλλά και πως θα γίνει το νέο τους σπίτι.
 

Στη συνέχεια βλέπουμε στιγμές από την πρώτη ημέρα της κοινής συμβίωσης των δυο ομάδων στην παραλία, τι συνέβη με τις προμήθειες. αλλά και την συγκίνηση του Γιάννη  Σπαλιάρα.

Όπως μπορείτε να δείτε μαχητές και διάσημοι έχουν θέμα καθώς οι μαχητές, που έχουν κερδίσει αρκετά έπαθλα φαγητού έχουν αρκετές προμήθειες, από την άλλη οι διάσημοι έχουν ξεμείνει από προμήθειες…οπότε αυτό ίσως να δημιουργήσει μια μικρή ένταση μεταξύ τους.

Το μοντέλο-παρουσιαστής μιλώντας με τον Γιώργο Χρανιώτη σχολιάζουν την ένωση των δύο ομάδων. Ο Χρανιώτης του λέει ότι ήταν καλή αυτή η αλλαγή που έγινε.

Ο  Σπαλιάρας λέει πως δεν μπορεί να καταλάβει την αλλαγή μιας και αυτός πήγε στην άλλη ομάδα πριν από 2 εβδομάδες.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως συγκινήθηκε με αυτή την επιστροφή διότι του θύμισε τις πρώτες μέρες που πήγε στο παιχνίδι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top