ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Όσα είπε ο Χούτος για Χανταμπάκη και Ντάνο μετά την αποχώρηση από το Survivor

"Είναι κακό να έχεις φίλους;" ανέφερε- Βίντεο

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε από τον Άγιο Δομίνικο ο Λάμπρος Χούτος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα αναχωρήσει σήμερα από το νησί της Καραϊβικής, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Στέλιο Χανταμπάκη και όσα πρόλαβε να πει μαζί του ενώ απάντησε και στο αν θεωρεί ότι αποχώρησε από το παιχνίδι επειδή έκανε κολλητή παρέα με τον παρουσιαστή.

«Είναι κακό να έχεις φίλους;» ανέφερε και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπόρεσα και πρόλαβα να πω με τον Στέλιο ήταν να χορέψουμε το «Ye Ke Ye Ke» και να φάμε δύο κουταλιές παγωτό. Μετά έπρεπε να φύγω. Δεν είπαμε τίποτα».

Ερωτηθείς γιατί συνεχώς τίθεται προς αποχώρηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος από συγκεκριμένα άτομα της ομάδας των Διασήμων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε: «Κρίμα για αυτό. Γιατί είναι λανθασμένη αυτή η άποψη που έχει ο κόσμος. Εμένα θα μου λείψει πάρα πολύ αυτό, ειδικά τις πρώτες ημέρες που ήμασταν όλοι ενωμένοι. Ήταν πολύ ωραία! Μετά έγιναν κάποια πράγματα που διασπάστηκε όλη η παρέα και αυτό μας στεναχώρησε λίγο όλους. Αλλά συμβαίνουν αυτά…»

Όπως εξήγησε δεν κατάφερε να βρεθεί στο πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων ούτε στα… backstage, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τι έχει περάσει από το μυαλό του.

«Δεν μπόρεσα να πάω στο πάρτι. Αυτό που σκέφτομαι όσο είμαι εδώ είναι μήπως μάθω κάποια πληροφορία για το που είναι η παραλία και πάω τη νύχτα και αρχίσω να χορεύω «Ye Ke Ye Ke» με όλα τα παιδιά και μετά να φύγω. Να έρχονται οι σεκιουριτάδες να με πιάσουν, να τους κάνω προσποίηση και να φύγω!» ανέφερε χαριτολογώντας.

Όσον αφορά στην συμμετοχή του στο Survivor, την χαρακτήρισε ως την πιο όμορφη τρέλα που έχει κάνει ποτέ στη ζωή του εξηγώντας πως «Είναι μια τρέλα γιατί πας σε συνθήκες που δεν έχεις ξαναζήσει ποτέ σου! Πας να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να εκτεθείς σε πάρα πολύ κόσμο χωρίς να ξέρεις πώς να ανταποκριθείς σε αυτό. Λείπεις πάρα πολύ από την οικογένειά σου, τις δουλειές σου. Τα αφήνεις όλα, τα παρατάς. Βέβαια, πήρα την άδεια, δεν τους άφησα έτσι. Τους ρώτησα! Αλλά όσο να ναι είναι μια τρέλα!».

Όσο για το πώς βρέθηκε στο ριάλιτι; Όπως είπε, τον προέτρεψε να πάρει μέρος ο αθλητικογράφος Αντρέα Παλομπαρίνι και η απόφαση ήταν… της στιγμής. «Πήγα να ενημερωθώ για το παιχνίδι και όταν ρώτησα “πότε πρέπει να απαντήσω;” μου είπαν “σήμερα”. Όταν γύρισα στο σπίτι, άνοιξα την τηλεόραση και είχε τον Ναυαγό και λέω “μάλλον πρέπει να πάω”! Τις μεγάλες αποφάσεις πρέπει να τις παίρνεις με το ένστικτο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top