Survivor πάρτι με ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! Δύο παίκτες νίκησαν στο καραόκε - ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ τους πάντες ο Χρανιώτης

Τα τραγούδια, τα χειροκροτήματα και το έπαθλο!

Τραγούδι, χορό και...  εκπλήξεις είχε το πάρτι της ένωσης «Μαχητών» και «Διασήμων» στο Survivor, το βράδυ της Δευτέρας. 

Αρχικά οι παίκτες τραγούδησαν ένα κομμάτι της επιλογής τους και βαθμολογήθηκαν από τους συμπαίκτες τους. Οι τρεις καλύτεροι πέρασαν στον δεύτερο γύρο, όπου έπρεπε να τραγουδήσουν ξανά ένα διαφορετικό κομμάτι που θα επέλεγαν. 

Στον δεύτερο γύρο της διαδικασίας έφτασαν η Λάουρα Νάργες, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. 

Μπορεί η Λάουρα να γοήτευσε με την ερμηνεία και την σκηνική της παρουσία στο «sweet dreams», μπορεί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να συγκίνησε με το κομμάτι «δεν είμαι άλλος» του Μάνου Ελευθερίου και του Θάνου Μικρούτσικου, ωστόσο το καθαρό 10άρι οι survivors το έδωσαν στον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος τραγούδησε το «Rebel Yell». 

Ο Χρανιώτης όμως, αντί να δεχτεί το έπαθλο και να... ταξιδέψει μόνος και δωρεάν στο αντίστοιχο πάρτι που θα γίνει στο δεύτερο survivor την επόμενη σεζόν, «θυσιάστηκε» και πρότεινε στην παραγωγή κάτι διαφορετικό και πιο «δίκαιο» αφού όπως είπε, ο ίδιος τραγουδάει επαγγελματικά και έχει και δική του μπάντα σε αντίθεση με τον Μάριο, που το έκανε ερασιτεχνικά!

«Μπορούμε να είμαστε του χρόνου μαζί με τον Μάριο και αν η παραγωγή δεν θέλει να το κάνει αυτό, τότε θα...πληρώσω εγώ τα έξοδα του Μάριου για να έρθουμε μαζί», είπε ο Χρανιώτης, κάνοντας τον Τανιμανίδη να του δώσει τα εύσημα και να τον χαρακτηρίσει «πραγματικό καλλιτέχνη».

«Θα είστε και οι δύο του χρόνου εδώ» τους απάντησε ο παρουσιαστής, κάνοντας τους παίκτες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα για την γενναιοδωρία της παραγωγής.

«Συγκινητικός ο Χρανιώτης, τον ευχαριστώ πολύ, είναι τιμή μου. Τον ευχαριστώ», είπε από την πλευρά του ο Μάριος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, και  αν δεν "σκοτωθούν" μεταξύ τους Ιωαννίδης και Χρανιώτης, θα τους δούμε παρεάκι στο αντίστοιχο παρτάκι του Survivor 2! 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top