Στέλιος Χανταμπάκης: Οι πρώτες δηλώσεις στο αεροδρόμιο για το Survivor και την αρνητική κριτική που δέχθηκε!

ΔΕΙΤΕ τι είπε on camera

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης με το που πάτησε το πόδι του στο Ελ. Βενιζέλος, όπου, όπως σας γράψαμε από το star.gr τον περίμενε η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη και οι κολλητοί του ντυμένοι… μονομάχοι!

Φανερά αδυνατισμένος και μαυρισμένος, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του "Πρωινό" για τη θύελλα αντιδράσεων και τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε, λέγοντας πως «Δεν είναι και το πιο ευχάριστο να έχει σχηματιστεί μία αρνητική γνώμη για εσένα». 

Σχετικά με το post που αφορούσε την παραγωγή και κατέβασε στη συνέχεια δήλωσε: «Αυτοί που έπρεπε να το πάρουν το πήραν… Εγώ αποχώρησα πλέον από το παιχνίδι. Για εμένα αποτελεί παρελθόν το παιχνίδι».

Όταν δε ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 για τη γνωστή… κλίκα, ο Στέλιος της απάντησε: «Βρε με ξέρεις 100 χρόνια εσύ και με ρωτάς για κλίκα;».

«Ήταν εμφανώς τρακαρισμένος, αυτός είναι πάντα χαμογελαστός και αυτοσαρκάζεται, ήθελε να προσέξει τι θα πει, γιατί υπάρχει κλίμα, δεν είμαστε χαζοί, του βάλανε χέρι και κατέβασε το post!» σχολίασε η Σάσα Σταμάτη στο "Πρωινό". 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top