Το ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ από τη συνέντευξη του Χανταμπάκη στη Μελέτη-Σε σοκ ο παίκτης μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει «έξω»

Για ποιο λόγο την επανέλαβαν σε πιο ήπιους τόνους

 Το ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ από τη συνέντευξη του Χανταμπάκη

Η στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης ενημερώνεται πως φεύγει από το «Survivor» και μένει «παγωτό», είναι από αυτές που έχουν γραφτεί στη μνήμη των φανατικών (και όχι μόνο) τηλεθεατών του reality, μέσα στο οποίο ο εν λόγω παίκτης κατάφερε να γίνει ο πιο μισητός, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων και σχολίων για το πρόσωπο και τον χαρακτήρα του.

Το τι «πάρτι» και «γλέντι» ξέσπασε εκείνο το βράδυ στα social media δεν λέγεται, καθώς μόνο στην Ομόνοια για να πανηγυρίσουν δεν κατέβηκαν οι «ορκισμένοι εχθροί» του Χανταμπάκη.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ;

Όπως διαβάζουμε στο «Πρώτο Θέμα», ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρηση του δέχτηκε από την παραγωγή την πρόταση να παραχωρήσει συνέντευξη σε ένα νέο format το οποίο θα ενίσχυε λίγο παραπάνω τον τηλεοπτικό του θρίαμβο: Στο «Survivor Πανόραμα» αναφερόμαστε, το οποίο παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Μην γνωρίζοντας τι συμβαίνει στον «έξω» κόσμο, ο παίκτης έχει την εντύπωση ότι μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι, αλλά το «Survivor» εκτός από χρήματα του έχει δώσει και αρκετές  μονάδες δημοσιότητας πλέον. Μέχρι που αρχίζουν οι ερωτήσεις της Μελέτη.

Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης, τον ρωτά για κλίκες, για τον Ντάνο και για όλα όσα σχολιάστηκαν έντονα από το τηλεοπτικό κοινό. Και τότε ο Χανταμπάκης «ξυπνά». Συνειδητοποιεί πως το προφίλ που έχει βγει προς τα έξω, είναι αυτό του νταή κλίκας, και πως ο κόσμος τον έχει στη «μπούκα».

Το ΣΟΚ δεν αργεί να έρθει. Ο ψυχολόγος παρεμβαίνει αυτόματα βλέποντας την κατάσταση του, καθώς αντιλαμβάνεται πως ο παίκτης εκτός από το αίσθημα της ήττας θα πρέπει να αντιμετωπίσει και ένα άκρως εχθρικό κλίμα στην πατρίδα.

ΕΤΣΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ… ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!

Αυτή τη φορά γίνεται σε πιο ήρεμους τόνους, με πιο ήπιες ερωτήσεις από την Ελεονώρα Μελέτη, κατόπιν συστάσεως των ψυχολόγων και από τις δυο πλευρές. Δεν πρέπει να πιεστεί ούτε να τρομάξει άλλο. Χρειάζεται ηρεμία και σταδιακή επανένταξη. Αλλά κυρίως χρειάζεται σταδιακή αποκλιμάκωση του μίσους προς το πρόσωπό του.

Το τελικό αποτέλεσμα της συνέντευξης δίολου δεν αρέσει όμως στον κόσμο, με την Μελέτη να δέχεται σφοδρές κριτικές για «γλείψιμο» στον Χανταμπάκη, για «χλιαρές» ερωτήσεις,  και για αδιάφορο περιεχόμενο.

Η ίδια μετά από λίγες ώρες απαντά στα «πυρά» λέγοντας:

«Για όλους τους φίλους που αμφισβήτησαν τη δημοσιογραφική μου σκληρότητα στην συνέντευξη Χανταμπάκη, να σας ενημερώσω για τα εξής: όταν ο Στέλιος κάθισε στο τραπέζι με Ειρήνη και Πάνο, είχε μόλις βγει από το παιχνίδι. Δεν είχε προλάβει (ως προβλέπεται) να έρθει σε επαφή με την οικογένειά του ή το ίντερνετ για να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει. Τον άρχισα λοιπόν στις πιο σκληρές ερωτήσεις όπως, "τι έχεις να πεις για την κλίκα που ηγείσαι;", "γιατί έκανες μπούλινγκ στην Ειρήνη", "τι έχεις να πεις στον κόσμο που σε λέει φίδι;" και είδα πως είχα μπροστά μου έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε και δεν καταλάβαινε. Ζήτησα από μόνη μου στην παραγωγή να κοπεί το απόσπασμα του Στέλιου (γι΄ αυτό και ήταν αμίλητος) ώστε να ενημερωθεί ο ίδιος για τις εξελίξεις και να ακούσω και γω ως όφειλα την πλευρά του.Στη συνέχεια από μόνη μου αποφάσισα να μαλακώσω και να είμαι λιγότερο ανθρωποφάγα γιατί στην τελική είχα μπροστά μου έναν παίκτη από ένα παιχνίδι. Αν η κρίση μου δεν ταιριάζει με αυτή όλων το κατανοώ. Αλλά αποφάσισα πως μπορώ να θίξω τα ίδια θέματα με λιγότερο τηλεοπτικό μαστίγιο. Με αγάπη σε όλους τους φανατικούς του παιχνιδιού».

Με το που τελειώνει η συνέντευξη, ο Χανταμπάκης υποψιασμένος πλέον προσπαθεί να διαπιστώσει τι έχει συμβεί. Τις απαντήσεις τις δίνει η επικοινωνία που έχει με το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Αυτός είναι και ο λόγος που η επιστροφή του έγινε με καθυστέρηση. Ο Χανταμπάκης δεν ήταν έτοιμος να επιστρέψει, ενώ οι ψυχολόγοι είχαν βάλει απαγορευτικό σε οποιαδήποτε επιθυμία του. Γι΄αυτό και όλες αυτές τις ημέρες, με συμβουλές της παραγωγής και των ειδικών έγινε μια σταδιακή αποκατάσταση της εικόνας του.

Είναι χαρακτηριστικό πως τις πρώτες ειρωνικές φώτο που ανέβαζαν στα social media ο ίδιος και ο κολλητός του ο Γιώργος Μανίκας  «απαντώντας» σε όσους έλεγαν πως δεν είναι καλά, διαδέχτηκαν άλλες, περισσότερο απολογητικές, με τον Χανταμπάκη να στέλνει το εξής μήνυμα στους followers του:

«Με αγάπη,εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! Αυτό ήταν ένα παιχνίδι,ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγωνας στη ζωή και πραγματικοί survivors ήμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι και αν μας έρχεται... όμορφο-χαρούμενο-άδικο.. (όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor... να βγούμε σα λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε Όλοι ... το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα ..ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ..!!».
 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top